16 / 05 / 2024

toki uygulama modeli

toki uygulama modeli

TOKİ, Irak'ın yeniden inşasında model oldu -Rejim değişikliğinin ardından yeniden yapılanma sürecine giren Irak, inşaat sektöründe TOKİ'yi model aldı...

Dikkat! TOKİ başvurularında yeni uygulama başladı! Kurum'dan ise rekor açıklaması geldi

Sosyal konut başvurularında yeni uygulama 19 Eylül sabahı itibari ile yürürlüğe girerken Bakan Kurum ise sosyal konut projelerine ilişkin son rakamları açıkladı.

TOKİ modeli Özbekistan heyetine anlatıldı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakan Yardımcısı İskandarov Erkin Buriyeviç ve heyetini ağırladı. Yapılan toplantıda TOKİ modeli Özbekistan heyetine anlatıldı.

Kentsel dönüşümde bütüncül yaklaşım modeli uygulanacak!

Hükümetin 2018 programına göre kentsel dönüşümde artık bütüncül bir uygulama modeli geliştirilecek. Bütüncül uygulama modeli niteliği ve süreçleri iyi tanımlanmış, sosyo-ekonomik boyutları güçlendirilmiş ve katılımcı bir yaklaşıma dayanıyor. 

TOKİ web tabanlı uygulama yenileme hizmet alımı işi ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, web tabanlı uygulama yazılımlarının yenileme, güncelleme, iyileştirme ve bakım hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de açık ihale usulü ile yapılacak.

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.

TOKİ konut ve sosyal uygulama projeleri 8. paket danışmanlık işi ihalesi 2. oturumu bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında farklı yerlerde yapılacak olan konut, sosyal donatı ve eğitim yapıları yerleşim alanları ile kentsel tasarım uygulama projeleri 8. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi 2. oturumu bugün gerçekleşecek.

TOKİ konut ve sosyal uygulama projeleri 8. paket danışmanlık işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında farklı yerlerde yapılacak olan konut, sosyal donatı ve eğitim yapıları yerleşim alanları ile kentsel tasarım uygulama projeleri 8. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ konut ve sosyal uygulama projeleri 8. paket danışmanlık işi ihalesi 30 Eylül'de!

TOKİ uygulamaları kapsamında farklı yerlerde yapılacak olan konut, sosyal donatı ve eğitim yapıları yerleşim alanları ile kentsel tasarım uygulama projeleri 8. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi 30 Eylül'de gerçekleşecek.

TOKİ konut ve sosyal uygulama projeleri 7. paket danışmanlık işi 2. oturumu bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında farklı yerlerde yapılacak olan konut, sosyal donatı ve eğitim yapıları yerleşim alanları ile kentsel tasarım uygulama projeleri 7. paket danışmanlık işi 2. oturumu bugün yapılacak.

TOKİ ilk Yerel Mimari Uygulama Projesi'ni tamamladı!

Şehirlerin yerel dokusunu sosyal konut üretimlerine yansıtma hedefiyle TOKİ tarafından ilk kez “Yerel Mimari Uygulama” adıyla geliştirilen ve 923 konuttan oluşan Nevşehir Ürgüp Sosyal Konutları projesi tamamlandı.

TOKİ konut ve sosyal uygulama projeleri danışmanlık işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında farklı yerlerde yapılacak olan konut, sosyal donatı ve eğitim yapıları yerleşim alanları ile kentsel tasarım uygulama projeleri 6. paket danışmanlık hizmet alımı işi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ konut ve sosyal uygulama projeleri danışmanlık işi ihalesi 3 Mart'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında farklı yerlerde yapılacak olan konut, sosyal donatı ve eğitim yapıları yerleşim alanları ile kentsel tasarım uygulama projeleri 6. paket danışmanlık hizmet alımı işi 3 Mart 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ konut ve sosyal uygulama projeleri danışmanlık işi ihalesi yarın!

TOKİ Uygulamaları Kapsamında Farklı Yerlerde Yapılacak Olan Konut ve Sosyal Donatı Uygulama Projeleri Hazırlanması 2 Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi yarın açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

toki uygulama modeli Haberi

toki uygulama modeli

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2016'ya kadar 2,5 milyon konuta ihtiyacı olan Irak'a model oldu. 


TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, Kuzey Irak Yerel Yönetimi, toplu konut alanındaki sorunları aşmak amacıyla öncelikle Türkiye'de başarıyla uygulanan TOKİ modeli çerçevesinde, yeni bir yapılanma kuracak. 


Bu kapsamda Kuzey Irak Yerel Yönetimi Ticaret ve Sanayi Bakanı Sinan Çelebi başkanlığında, Kuzey Irak Yatırım Kurulu Hukuk, İdare ve Mali İşler Genel Müdürü Muhammed Emin ve Kuzey Irak Ekonomik Kurul Genel Sekreteri ve Başbakan Danışmanı Osman Şiwani'den oluşan heyet, yarın TOKİ'yi ziyaret edecek. 


Heyet, model olarak tercih ettikleri TOKİ'de Başkanı Ahmet Haluk Karabel'den brifing alacak. 

     

Uluslararası düzeyde ilgi

     

TOKİ'nin, yurt içindeki konut sunumu modelleri, özellikle son yıllarda uluslararası düzeyde ilgi çekiyor. İdare, toplu konut alanında işbirliğinin geliştirilmesi yönünde...