05 / 05 / 2024

toki Van Defterdarlığı Hizmet Binası

toki Van Defterdarlığı Hizmet Binası

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Van Lojman binası işi ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a hizmet ve lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Van Defterdarlığı arsa karşılığı 10 okul yaptırıyor!

Van Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Van Erciş, Tuşba, İpekyolu ve Edremit'te 10 okul inşaatı yaptırılıyor. İnşaat ihalesi 24 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Van Defterdarlığı'na yeni hizmet binası!

Van Defterdarlığı için yeni hizmet binası inşa ediliyor. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek bina 500 günde tamamlanacak.

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

Van Defterdarlığı Hizmet Binası inşaat ihalesi 28 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası'nın inşaat ihalesini 28 Mart'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Van Şerefiye sözleşme tarihleri!

Toplam 425 adet konut satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. TOKİ Van Şerefiye sözleşme tarihleri 23 Haziran - 14 Temmuz 2016 günleri arasında yapılacak.

TOKİ Van'da stat yapacak!

Van'daki mevcut şehir stadının yıkılacak olmasının ardından kente yeni bir stadyum yapılması noktasında henüz somut bir adım atılmadı.

TOKİ Van aile sağlık merkezleri inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Van; Kalecik, Edremit 1. Etap ve 2. Etap, Bostaniçi, Erciş illerine toplamda 21 hekimli aile sağlık merkezleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi bugün yapılacak.

TOKİ Van Merkez Şerefiye sözleşme dönemi!

TOKİ Van Merkez Şerefiye sözleşme dönemi asil hak sahipleri için yarın başlıyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede normal 2+1'ler için kurası dün yapıldı.

TOKİ Van kura çekimi tamamlandı!

TOKİ tarafından Van’da yapımı tamamlanan 425 adet 2+1 ve 3+1 konutların satışa çıkarılması için gerçekleştirilen kura çekiminin yapılan bir hata yüzünden iptal edilmesinin ardından ertelenen çekimler bugün gerçekleştirildi.

TOKİ Van Şerefiye kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Van Şerefiye kura sonuçları açıklandı. Normal 2+1 dairelerin kura çekiminin bugüne ertelendiği TOKİ Van Şerefiye projesinde toplam 425 adet konut satışa çıkarıldı.

toki Van Defterdarlığı Hizmet Binası Haberi

toki Van Defterdarlığı Hizmet Binası

TOKİ'nin Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 


Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binasıİle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatıİşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almakta;


İhale İlanı:

İhale Kayıt Numarası : 2017/94968  

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı Küçükçekmece/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi :  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı : Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Defterdarlık Hizmet...