15 / 05 / 2024

toki van emekli başvuru

toki van emekli başvuru

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun emeklilere konut müjdesi Van’da sevinçle karşılanırken, başvuruların 3 ayda 5 bini geçtiği öğrenildi. Ayda 250 TL’ye emeklilere ev sözü sevinçle karşılanırken, başvurularda da yoğun bir talebin yaşandığı görüldü.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi Konutları kura çekilişi sonucu!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi Konutları kura çekilişi sonucu 2+1 normal daireler için yarın açıklanacak. Diğer dairelerin kurasının çekildiği projede toplamda 425 adet konut satışta.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura sonuçları tam listesi!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura sonuçları tam listesi yarın açıklanacak. 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'lerin sonuçlarının açıklandığı projede yarınki kura çekiminde normal 2+1'lerin listesi açıklanacak.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonuçları yarın saat 12:30’dan itibaren açıklanacak. Toplam 425 adet konutun satışa çıkarıldığı projede normal 2+1 dairelerin kurası yarın çekilecek.

Şerefiye Mahallesi TOKİ Van kurası!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Toplu Konut projesi kapsamında yer alan 425 adet kuralı satışa çıkıyor. İşte, Şerefiye Mahallesi TOKİ Van kurası...

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi Konutları kura çekilişi!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi Konutları kura çekilişi standart 2+1'ler için 31 Mayıs'ta yapılacak. 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü gerçekleşen kurada yapılan bir aksaklık sonucunda normal 2+1'lerin kura çekimi ertelendi.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekimi 31 Mayıs'ta!

2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1 dairelerin kuralarının tamamlandığı projede normal 2+1'lerin kura çekilişi ertelendi. TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekimi 31 Mayıs'ta yapılacak.

TOKİ Van Şerefiye Konutları'nın kurası 31 Mayıs'ta!

TOKİ'in Van Şerefiye Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği 425 konutları için gerçekleştirilen kura çekiminin yapılan bir hata yüzünden iptal edilmesinin ardından yeni kuranın 31 Mayıs 2016 tarihinde yapılacağı açıklandı.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 başvuruları!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 425 konut satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 başvuruları..

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri bugün başladı ve 14 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Daire fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı projede toplam 425 adet konut satışta.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu 2+1 standart daireler hariç açıklandı. Toplam 425 adet konutun satış çıkarıldığı projede daire fiyatları 106 bin 390 TL'den başlıyor.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonucu!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonucu 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'ler için açıklandı. Toplam 425 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 106 bin 390 TL'den başlıyor.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi tam liste!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi tam liste dün açıklandı. 2+1 normal dairelerin kurası 31 Mayıs 2016 Salı gününe ertelendi. Projede ödemelere göre 144 aya kadar vade sağlanıyor.

2016 TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura sonuçları!

2016 TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura sonuçları 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1 daireler için açıklandı. Dün yaşanan bir aksaklık yüzünden 2+1 normal daireler için kura çekilişi ertelendi.

toki van emekli başvuru Haberi

toki van emekli başvuru

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun emeklilere konut müjdesi Van’da sevinçle karşılanırken, başvuruların 3 ayda 5 bini geçtiği öğrenildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ayda 250 TL’ye emeklilere ev sözü sevinçle karşılanırken, başvurularda da yoğun bir talebin yaşandığı görüldü. Sabah saatlerinden itibaren Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Van Şubesi’ne akın eden vatandaşlar, ellerindeki gerekli belgelerle başvuruda bulunuyorlar. Bu imkandan faydalanmak için çevre illerden de ikametgahını Van’a aldıran kimi vatandaş da soluğu Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Van Şubesi’nde alıyor. Her gün 250 kişinin kayıt yaptığı dernekte adım atmak zorlaşırken, dernek yöneticileri ise nefes alamadıklarını ifade ettiler. Emekli olduğu halde evi olmayan birçok Vanlı vatandaş, uygulamayı yerinde bulduğunu belirtirken, bu haktan kendilerinin de faydalanıyor olmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yapılan başvurularla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Türkiye İşçi Emeklileri...