03 / 05 / 2024

TOKİ Van kurası

TOKİ Van kurası

TOKİ tarafından Van’da yapımı tamamlanan 425 adet 2+1 ve 3+1 konutların satışa çıkarılması için gerçekleştirilen kura çekiminin yapılan bir hata yüzünden iptal edilmesinin ardından ertelenen çekimler bugün gerçekleştirildi.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kurası bugün!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 248 konut projesinde kura çekimi bugün. TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Van Şerefiye TOKİ kura sonuçları tam listesi 2016!

Van Şerefiye TOKİ kura sonuçları tam listesi 2016 henüz açıklanmadı. TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesi kapsamındaki 248 adet konutun kurası 9 Kasım 2016 tarihinde çekilecek.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi son teslim günü bugün!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi son teslim günü bugün olarak belirlendi. Projedeki konutların teslim dönemi 10 Ekim 2016 tarihinde başlamıştı.

Van Şerefiye TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak 2016?

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesi için başvurular geçtiğimiz günlerde başladı. Peki Van Şerefiye TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak 2016?

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekim tarihi!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi’nde inşa ettirilmekte olan 248 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekim tarihi...

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi son başvuru!

248 adet daireden meydana gelen TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi projesindeki daireler için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi son başvuru ne zaman?

Van Şerefiye TOKİ 2016 kurası!

Van Şerefiye TOKİ 2016 kurası 9 Kasım 2016 tarihinde noter huzurunda çekilecek. 248 adet daireden meydana gelen TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi başvuru şartları!

248 adet daireden meydana gelen TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. İşte, TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi başvuru şartları...

TOKİ Van Şerefiye Konutları kura!

TOKİ Van Şerefiye Konutları kura çekilişi 9 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Projedeki daireler kura yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kurası 2016!

248 konutluk TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi projesindeki daireler kurayla satılıyor. İşte, TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kurası 2016...

TOKİ Van Merkez Şerefiye kura çekimi!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi’nde inşa ettirilmekte olan 248 adet konut kurayla satılıyor. İşte, TOKİ Van Merkez Şerefiye kura çekimi..

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi başvuruları ne zaman başlıyor?

248 adet daireden meydana gelen TOKİ Van Şerefiye Mahallesi projesinde daireler kurayla satılacak. Peki, TOKİ Van Şerefiye Mahallesi başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekilişi 9 Kasım 2016 tarihinde yapılacak. Projede fiyatlar 115 bin 155 TL'den başlıyor.

TOKİ Van kurası Haberi

TOKİ Van kurası


Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Van’da yapımı tamamlanan 425 adet 2+1 ve 3+1 konutların satışa çıkarılması için gerçekleştirilen kura çekiminin yapılan bir hata yüzünden iptal edilmesinin ardından ertelenen çekimler bugün gerçekleştirildi.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Van’ın Şerefiye Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan 425 konut satışa çıkarılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda bir düğün salonunda başlayan kura çekimine büyük ilgi gösterilirken, ilk olarak 3+1’de engelli kontenjanı ve şehit ailelerinin konutları belirlenerek, ardından geriye kalan 3+1 dairelerin de çekimi yapılarak tamamlanmıştı. 2+1 dairelerin çekimi yapılırken, bir torbada 2 rakamının unutulması nedeniyle kura çekimi iptal edilerek ileri bir tarihe ertelenmişti. 31 Mayıs 2016 olarak belirlenen tarihte 2+1 konutlarında kura çekimi yapılarak tamamlandı. 336 asil ve 180 de...