18 / 07 / 2024

TOKİ ve KİPTAŞ eylem

TOKİ ve KİPTAŞ eylem

İstanbul Hadımköy TOKİ ve KİPTAŞ konutlarında oturanlariçin 24 saat sağlık hizmeti verecek bir merkez olmayınca eylem yaptılar

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 3+1 nitelikteki 7 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Aksu ve Küçükköy başvuruları başlıyor!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinder yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 304 adet açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy 2017 başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinde toplamda 209 adet daire yer alıyor. TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy 2017 başvuru dönemi başlıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde yer alan 209 konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri..

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları 2017!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Projesi'nde toplamda 209 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy 2017 başvuruları!

209 adet daireden meydana gelen TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesindeki dairelerin başvuruları henüz başlamadı. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy 2017 başvuruları ne zaman?

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvurusu!

Toplamda 287 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 144 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvurusu...

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ fiyatları!

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ fiyatları 153 bin 996 TL'den başlıyor. Proje 287 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvurusu bugün başlıyor!

Ödemelere göre 144 aya kadar vade sağlanan projede 287 adet daire bulunuyor. TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvurusu bugün başlıyor...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları nereye yapılacak?

287 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı.Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı. Projede 287 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvurusu yarın başlayacak!

Toplam 287 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 144 aya kadar vade sağlanıyor. TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvurusu yarın başlayacak...

TOKİ ve KİPTAŞ eylem Haberi

TOKİ ve KİPTAŞ eylem

Eylemde bir araya gelen site sakinleri, sağlık problemimiz ciddi bir problemdir. Doktor, hemşire, poliklinik istiyoruz diyerek yetkililere seslendiler.


Yaklaşık 18 bin kişinin bu bölgede yaşadığını ve sağlık hizmeti verecek bir merkezin olmadığını söylerken en yakın devlet hastanesi Arnavutköy Devlet Hastanesi olduğunu belirttiler. 


Hadımköy merkezde sadece bişr sağlık ocağı var o da sadece gündüz çalışıyor. Gece çevrede hastalanan, acil bir müdehale gerektiren hastalar çaresiz sabahı bekliyor. Bölgeye en yakın sağlık merkezi 15-20 kilometrede dolayısıyla hastaneye gidebilmek için aracı olana racıyla aracı olmayan ise taksiyle gitmek zorunda kalıyor. 



Eylem yapan site sakinleri, sağlıktan sonra ulaşım problemlerimiz var diyerek işlerimize gidebilmek için 3-4 saat yol çektiklerini belirttiler. İETT seferlerinin artmasını, TEM bağlantılarına duraklar konulmasını talep ederken çok kereler dilekçeler yazdık ama geri dönüşler gerçekleşmedi, yapılan...