04 / 05 / 2024

TOKİ vekalet örnekleri

TOKİ vekalet örnekleri

TOKİ başvuruları vekaletname verilerek bir başkası aracılığı ile yapılabiliyor. Vekaletnamede yer alacak esaslar, vekaletnamenin nasıl olması gerektiğine ilişkin hususlar TOKİ Konut Edindirme Rehberi kapsamında açıklanıyor. İşte TOKİ vekaletname örneği..

Tapu işlemlerinde verilen vekaletler risk taşıyor! Buna dikkat etmeyen yandı! Çoğu vekalet yanlış...

Tapu işlemleri için verilen vekaletlerin doğru yapılmaması sonrasında büyük sorunlara neden oluyor. Emlak uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı vekalet verme ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Kira fiyatlarını düşürecek yeni konut modeli: Avrupa’da belediye evi örnekleri var!

Son iki senede Türkiye'de konut arzının talebi karşılamamasından kaynaklı ev ve kira fiyatları uçtu. Yurttaşın kiralık konut sıkıntısını çözmek için harekete geçen firmalar, kamu-özel sektör işbirliğiyle 500 bin konut üretme hedefinde sona yaklaştı. Söz konusu projenin Avrupa'da örnekleri var.

Ev satmak için vekalet nasıl verilir?

Farklı nedenlerle tapu işlemlerini bizzat gerçekleştiremeyeceğiniz durumlarla karşılaştığınızda, istediğiniz gayrimenkulu satın almak için vekalet verme yöntemini tercih edebilirsiniz. Eviniz, iş yeriniz, arsanız veya tarlanız gibi çeşitli taşınmazlar için bu işlemi yapabilirsiniz.

Avukata verilen vekalet nasıl iptal edilir?

Vekalet iptali, kısaca vekalet veren kişiden yetkinin tamamen alınmasına denir. Vekalet iptali, belirli süreçler içerisinde gerçekleştirilen bir işlemdir. Peki vekalet iptali nedir, nasıl yapılır ve örneği nedir? İşte vekalet iptali ile ilgili olan kapsamlı bilgiler...

Vekalet nasıl verilir? Vekalet için hangi belgeler gerekli?

Vekalet verme, noterlik tarafından gerçekleştirilen bir işlemdir. Bu işlem için gereken bazı belgeler vardır. Vekalet verme süreci birçok çeşitte olduğu için belgeler de buna bağlı olarak farklılık göstermektedir. Peki vekalet nasıl verilir ve hangi belgeler gereklidir?

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

İşte deprem gerçeği! Karot örnekleri alındı, savcılık harekete geçti!

Türkiye’ye yüzyılın felaketini yaşatan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Şanlıurfa'da, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yıkılan binalarda inceleme başlatıldı. Karot örnekleri alınan binalar hakkında soruşturma başlatıldı.

Notere gitmeden avukata vekalet verilir mi?

Vekalet alacak kişiler, bu konuda bazı sorular sormaktadır. Onlardan biri de “Notere gitmeden avukata vekalet verilir mi?” sorusudur. İşte bu ve benzeri soruların yanıtları!

65 yaş üstü tapu vekalet verebilir mi?

65 yaş üstü tapu satışlarının nasıl yapıldığı, bu vatandaşların tapu vekalet verip veremeyeceği sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

Akıl sağlığı yerinde olmayan biri vekalet verebilir mi?

Kişi yasal bir süreç içerisinde kendi yerine başka birini bu iş için görevlendirebilir. Örneğin tapu işlemlerinde vekaletname verilebilir. Peki Akıl sağlığı yerinde olmayan biri vekalet verebilir mi? İşte bu ve bu konuya dair detaylar!

Vekalet için sağlık raporu nereden alınır?

Vekalet için sağlık raporu alınmalı mı, nereden alınır? bu sorular sıklıkla sorulmaktadır. İşte vekalet konusuna dair öğrenilmek istenilenler!

Vekalet nasıl verilir? Vekaletnamede fotoğraf gerekir mi?

Vekalet nasıl verilir? Vekaletnamede fotoğraf gerekir mi? soruları sıklıkla sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ vekalet örnekleri Haberi

TOKİ vekalet örnekleri

TOKİ vekaletname örneği!

TOKİ başvuruları vekaletname verilerek bir başkası aracılığı ile yapılabiliyor. Vekaletnamede yer alacak esaslar, vekaletnamenin nasıl olması gerektiğine ilişkin hususlar TOKİ Konut Edindirme Rehberi kapsamında açıklanıyor.


Vekaletnamede yer alması gereken noktalar:

TOKİ Başkanlığınca satışa sunulan konutlardan satın almak üzere başvuruda bulunmaya,

konut seçmeye,

gayrimenkul satış sözleşmesi imzalamaya,

satın almış olduğum konutun peşinatını ödemeye ve borçlanmaya,

taksitlerini yatırmaya,

konutu teslim almaya,

Damga Vergisi, KDV, banka komisyonu ve diger masrafları yatırmaya,

konut seçim, konut teslim tutanağı, konut tespit föyünü ve bu husustaki tüm evrakları imzalamaya yetkilidir.


TOKİ vekaletname örneği


V E K A L E T N A M E

Toplu Konut İdaresi (Toki) ile ilgili birimleri tarafından yapılacak olan Türkiye Cumhuriyeti hudutları dahilindeki bilcümle gayrimenkullerin satışı ile ilgili tarafımdan yatırılması gereken peşinat, her nevi gider, ücret ve vergileri benim adıma yatırmaya,...