30 / 06 / 2024

toki viranşehir başvurusu

toki viranşehir başvurusu

Konut fiyatlarının 80 bin 139 liradan başladığı projede daire tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi. Peki TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir başvuruları ne zaman?

TOKİ Edirne konut başvurusu ne zaman, şartları neler?

TOKİ Edirne konut başvurusu ne zaman, başvuru şartları neler? Başvurular nasıl yapılacak? İşte merak edilen detaylar...

TOKİ 500 bin sosyal konut projesi: TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 12. Kalkınma Planı kapsamında dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut üretileceği açıklandı. Peki, Kahramanmaraş TOKİ konut başvurusu ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

2023 TOKİ İzmir konut başvurusu başladı mı? Başvuru şartları neler?

İzmir’de ikamet eden vatandaşlar, TOKİ’nin İzmir’de yapacağı konut projesinin detaylarını merak ediyor. Peki, 2023 TOKİ İzmir konut başvurusu ne zaman? Başvuru şartları neler? TOKİ İzmir konut başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

2023 TOKİ Hatay konut başvurusu başladı mı? Başvuru şartları neler?  

12’nci Kalkınma Planı çerçevesinde dar ve orta gelirlilere ilişkin Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) 500 bin konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Hatay konut başvurusu ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? TOKİ işyeri başvuru şartları 2022?

TOKİ işyeri başvurusu gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? şeklinde sorular sormaya başladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ ucuz konut başvurusu nasıl yapılır? Şartlar neler?

TOKİ'nin ucuz konutları en çok araştırılan konulardan biri. Konut sahibi olmayı düşleyen birçok vatandaş, konuyu merak ediyor. Peki TOKİ ucuz konut başvurusu nasıl yapılır ve şartları neler? İşte detaylar...

TOKİ Viranşehir 2. kademe ikmal inşaatı işi ihalesi yarın!

Şanlıurfa Viranşehir Pompaj Sulaması 2 Kademe İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri!

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri ve TOKİ Viranşehir başvuru detayları...

TOKİ Viranşehir 2 kademe ikmal inşaatı işi ihalesi 15 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Viranşehir Pompaj Sulaması 2 Kademe İkmal İnşaatı İşi ihalesi 15 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Viranşehir başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Viranşehir başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Viranşehir başvuru tarihleri 2020 ne zaman? TOKİ Şanlıurfa başvuruları 2020...

TOKİ Viranşehir 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir projesi kapsamındaki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Nevşehir başvuru zamanı 2019!

TOKİ Nevşehir başvuru zamanı 2019 haberimizde yer alıyor. 128 konutun yer aldığı projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

toki viranşehir başvurusu Haberi

toki viranşehir başvurusu

Ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 peşinatta kalanı 240 ay taksit, yüzde 5 peşinatta ise kalan tutarı 180 aya kadar vadelendiriliyor.


Konut fiyatlarının 80 bin 139 TL ile 106 bin 651 TL arasında değiştiği projede başvuru işlemleri T.Halk Bankası A.Ş’nin Viranşehir şubeleri aracılığıyla yürütülecek.


Toplamda 134 adet daire alt gelir grubu kategorisinde satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir başvuruları ne zaman?

Alt gelir başvurularının 7 Mart 2016 tarihinde başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Projede aylık taksitler 300,52 TL'den başlıyor. 



Satış duyurusu için