30 / 04 / 2024

toki yakacık başvuruları 2021

toki yakacık başvuruları 2021

TOKİ Yakacık alt gelir son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Yakacık alt gelir son başvuru tarihi 2021 ve proje detayları...

2022 TOKİ ucuz konut başvuruları ne zaman bitecek? 81 il TOKİ sosyal konut başvurusu ne zaman sona erecek?

81 ilde yapılacak TOKİ projesinin bütün detayları bugün açıkladı. Sosyal Konut (ucuz konut) projesine başvurular ne zaman sona eriyor diye soranlar için tarihleri araştırdık. TOKİ Sosyal Konut başvuruları hangi gün bitiyor?  İşte TOKİ sosyal konut projesi detayları...

TOKİ ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak? 2022 81 il TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları...

81 ilde yapılacak TOKİ projesine ilişkin bütün detayları bugün açıkladı. Sosyal Konut (ucuz konut) projesine başvurular ne zaman başlıyor diye soranlar için başvuru tarihlerini araştırdık. TOKİ Sosyal Konut başvuruları hangi gün başlıyor?  İşte TOKİ sosyal konut projesi detayları...

TOKİ İzmir 2022 başvuruları bugün sona eriyor! Yastık altında 1.000 liranız varsa bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün sona eriyor. İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Yakacık alt gelir son başvuru tarihi 2021!

TOKİ Yakacık alt gelir son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Yakacık alt gelir son başvuru tarihi 2021 ve proje detayları...

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları ne zaman sona erecek?

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesinde başvuru dönemi ne zaman sona erecek?

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvurular başladı.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021!

TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021 ne zaman? İşte detaylar...

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 22 Kasım 2021 tarihinde resmen başlıyor. 

Kocaeli Sivritepe TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Kahramanmaraş Pazarcık başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesinde yer alan 89 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

toki yakacık başvuruları 2021 Haberi

toki yakacık başvuruları 2021

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Yakacık projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkardı.

TOKİ Yakacık alt gelir son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. TOKİ Yakacık alt gelir son başvuru tarihi 2021 hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Ankara Yakacık TOKİ alt gelir grubu projesinde 73 adet 2 oda 1 salon konut yer alıyor. Projedeki konutlar kuralı olarak satışa çıkarıldı.

Kura çekilişinin 3 Aralık tarihinde gerçekleştirileceği TOKİ Yakacık alt gelir grubu projesi için başvurular Halk Bankacı aracılığıyla alınıyor.

TOKİ Yakacık alt gelir son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. TOKİ Yakacık alt gelir son başvuru tarihi 2021 hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Ankara TOKİ 2021 projesinde yer alan konutların fiyatları 211 bin 121 TL ile 272...