28 / 04 / 2024

toki yapracık konutlarına emekli dinlenme evi inşa ediliyor

toki yapracık konutlarına emekli dinlenme evi inşa ediliyor

ETİMESGUT Belediyesi, emekli dinlenme evlerinin 4.'sünü Yukarı Yurtçu Mahallesindeki TOKİ Yapracık Konutları'na inşa ediyor. Emekli Dinlenme Evi'nde çalışmalara başlandı.

TOKİ aylık 1442 liraya konut satış duyurusu yaptı! TOKİ'nin ucuz konutlarına sahip olmak isteyenler dikkat

Toplu Konut İdaresi TOKİ, alt ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretim faaliyetlerine devam ederken aylık 1442 lira taksitle konut satış haberini duyurdu. TOKİ'nin söz konusu konutlarından edinmek isteyen ihtiyaç sahipleri bu şartları karşıladığı takdirde konutlardan satın alabilecek.

Murat Kurum: Vatandaşlarımızı Elazığ TOKİ konutlarına nakledebilecek durumdayız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde Elazığ rezerv konutlarına nakledebilecek durumdayız. İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak suretine gideceğiz" dedi...

TOKİ Ankara Yapracık 2019 başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'na yoğun ilgi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Boztepe Belediyesi tarafından Kırşehir Boztepe Konutları'na vatndaşlar yoğun ilgi gösterdi. 112 kişinin başvuru yapması bekleniyor.

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'na 900 kişi başvurdu!

Yüzlerce vatandaş, Özbağ'a 2. etabın açılmasını bekliyor. Kırşehir'in Özbağ ilçesinde TOKİ tarafından yapılacak olan Tarım Konutları'na rekor oranda müracaat olurken; sayının 900 olması nedeniyle 1. etap başvuruları tamamlandı.

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'na yoğun ilgi!

Özbağ'da, 21 Kasım'dan itibaren talep alınmaya başlanılan TOKİ konutlarına yoğun ilgi var. Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay, TOKİ'nin, Özbağ Kasabası'na yaptırmayı planladığı sosyal konutlarla ilgili kayıtların devam ettiğini ve 300'den fazla başvurunun olduğunu açıkladı.

Ankara Yapracık Toki başvuru!

TOKİ'nin Ankara Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen ve stoklarda yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Ankara Yapracık Toki başvuru tarihleri...

TOKİ Konya Yazır Konutları'na 5 bin başvuru geldi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Konya'nın Yazır Mahallesindeki TOKİ konutlarına yoğun ilgi gösterildiğini açıkladı.

TOKİ Ankara Yapracık Konutları fiyatları!

Peşinler 13 bin 395 TL'den başladığı projede 5 adet daire mevcut. İşte TOKİ Ankara Yapracık Konutları fiyatları...

TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuru!

120 aya kadar vade sağlanan projede daireler açık satış yöntemiyle satılacak. İşte TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuru detayları...

TOKİ Ankara Yapracık Konutları Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamam!

ETİMESGUT Belediyesi'nin Yukarı Yurtçu Mahallesi TOKİ Yapracık Konutları'nda başlattığı spor merkezi inşaatında sona gelindi. Tesisin kaba inşaatı tamamlanırken çevresine modern bir park inşa ediliyor.

toki yapracık konutlarına emekli dinlenme evi inşa ediliyor Haberi

toki yapracık konutlarına emekli dinlenme evi inşa ediliyor

ETİMESGUT Belediyesi, emekli dinlenme evlerinin 4.'sünü Yukarı Yurtçu Mahallesindeki TOKİ Yapracık Konutları'na inşa ediyor. Emekli Dinlenme Evi'nde çalışmalara başlandı. 6 ayda tamamlanması planlanan tesiste, emekliler için dinlenme ve sohbet alanları, şark köşeli kafeterya ve televizyon köşesi yer alacak. Emeklilerin zamanlarını en verimli şekilde geçirebilecekleri ve sosyal aktivite mekanlarının hizmet vereceği merkezde resim, müzik gibi hobi kurs ve çalışma alanları da yer alacak. 


BULUŞMA NOKTASI 

Emeklilerin ruhsal ve sosyal gereksinimlerini sağlayacak donatıları bünyesinde barındıran merkez, emeklilerin buluşma noktası haline gelecek. Emekliler buraya gelerek, çaylarını yudumlayıp, gazete ve kitaplarını okuyacak, televizyon izleyecek, sohbet edecekler.

EMEKLİYE YAKIŞIR TESİS 

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Eryaman, Etimesgut merkez ve Elvankent bölgelerinin ardından TOKİ Yapracık Konutlarına da emekli dinlenme evi kazandıracaklarını söyledi. Çalışmaların başladığını ve kısa sürede tanılayarak emekli...