06 / 05 / 2024

toki yeni kayabaşı projesi nerede

toki yeni kayabaşı projesi nerede

TOKİ Başakşehir Kayabaşı'nda 637 konutluk projesi için 24 Aralık 2014 Çarşamba günü ihaleye çıkıyor. Peki TOKİ, Kayabaşı'ndaki yeni projesinde 637 konutu satışa sunacak mı?

TOKİ Kayabaşı projesinin detayları belli oldu!

TOKİ, Başakşehir ilçesine bağlı Kayabaşı'nda yapacağı 637 adet konut için 24 Aralık 2014 tarihinde ihale yapacak. TOKİ'nin Kayabaşı projesinde detaylar belli oldu. İşte projenin detayları...

İzmirliler dikkat! TOKİ yeni tarihi duyurdu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre İzmir Kiraz Millet Bahçesi projesi 15 Nisan'da ihaleye çıkacak. 

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Fuzul GYO'dan Kayabaşı'na 500 konutluk yeni proje geliyor!

Fuzul GYO, Başakşehir Kayabaşı'ndaki 500 konutluk yeni projesi için resmen düğmeye bastı. Peki Fuzul GYO Kayabaşı projesinde son durum ne? 

TOKİ Başakşehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Kayabaşı'na 163 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Kayabaşı TOKİ projesinde 163 konut yer alacak.

TOKİ Kayabaşı projesiyle megakente 163 yeni konut geliyor! 

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesiyle 163 yeni konut inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 21 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ Kayabaşı 2023 projesi için tarih belli oldu! Megakente 163 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayabaşı 2023 projesi için tarih belli oldu. İstanbulluların merakla beklediği projede toplam 163 konut yer alacak.

TOKİ Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor! Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projeyle Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor.

TOKİ Kayabaşı Fenertepe için tarih belli oldu! İstanbullular 306 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kayabaşı Fenertepe için tarih belli oldu... İstanbullular 306 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte detaylar...

TOKİ İstanbul Kayabaşı Fenertepe resmen başlıyor! 306 yeni konutun temeli atılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Başakşehir Kayabaşı Fenertepe projesi resmen başlıyor. TOKİ Fenertepe projesinde 306 adet ve 11 adet dükkan bulunuyor. 

TOKİ yeni kura tarihleri il il açıklandı mı? Kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

250 Bin Sosyal Konut Kampanyası çerçevesinde hak sahiplerinin tek tek belli olduğu TOKİ kura çekilişi tarihleri merakla bekleniyor. Peki TOKİ yeni kura tarihleri il il açıklandı mı? Kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ İlk Evim kura tarihleri merak ediliyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ İlk Evim projesinin kura tarihleri sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

toki yeni kayabaşı projesi nerede Haberi

toki yeni kayabaşı projesi nerede


TOKİ, Başakşehir'e bağlı Kayabaşı bölgesinde 637 konut inşa edecek. 637 konutluk projenin yapılacağı 919 ada 3 ve 4 no'lu parsellerin ihalesini 24 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek.



Az katlı olarak planlanan TOKİ Kayabaşı projesinde (2B+Z+4K) kat olan 22 blok, (2B+Z+3K) kat olan 5 blok, (B+Z+5K) kat olan 5 blok, (2B+Z+7K) kat olan 2 blok, (2B+Z+10K) kat olan 1 blok, (2B+Z) kat olan 6 blok, (B+Z+1K) kat olan 17 blok ve (Z+2K) kat olan 18 blok tasarlandı.


637 konut satışa çıkacak mı?


TOKİ'nin 637 konutluk projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek. TOKİ Kayabaşı'nda 637 konut için şimdilik satış düşünmüyor. 



İhale ilanı

İstanbul İli Başakşehir İlçesi; Kayabaşı 919 ada 3-4 parsellerde Yer Alan 637 Adet Konut, 6 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı...