28 / 04 / 2024

toki yeni projeleri

toki yeni projeleri

Dolardaki dalgalanma ve Cumhurbaşkanı'nın ABD'ye boykot çağrısı sonrası harekete geçenler arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da yer aldı. 

TOKİ ile 6 yılda 4 büyükşehir doğacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ise 2023 yılına kadar uygulayacağı 500 bin konutluk rinde kentsel dönüşüm projeleri” ve yeni sahalardaki modern siteleri ile adeta 4 büyükşehirin doğmasının yolunu açacak.

TOKİ 13 yılda 135 milyar liralık proje yaptı!

Toplu Konut İdaresi 2002-2015 yılları arasında 135 milyar liralık inşaat yaptı. TOKİ, 2016'da ise 60 bin konut inşa edecek. İdare yönetimi 2023 hedefini 1 milyondan 1 milyon 200 bin konuta çıkardı.

TOKİ 2016'da nerelerde konut yapacak?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , "Yeni Yerleşimler Yenilenen Şehirler" projesi kapsamında 2016 yılında "mahalle" konseptine uygun 60 bin konut üretecek.

TOKİ yeni projelerinde semt kültürünü yaşatacak!

TOKİ önümüzdeki dönemde semt kültürünü ön plana çıkarmak için tüm gelir gruplarına hitap edecek konutları aynı proje içinde üretecek. TOKİ 'yaşam merkezi kurma’ anlayışıyla proje geliştirmeye başlayacak.

TOKİ Soma'da madenciler için bin 500 konut yapacak!

TOKİ işbirliği ile başlatılan konut projelerini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan, Uşak'ta bin 51, Manisa Yunusemre'de 5 bin 500, Salihli'de 144 ve Soma'da madenciler için ise bin 500 konut yapacaklarını söyledi.

TOKİ Kayaşehir'e 3 bin konut daha yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kayaşehir'de satışa sunulan bin 500 konutun yanında yaklaşık 4 bin 500 konutun daha ihalesini yaptıklarını belirtti.

TOKİ'nin yeni projeleri ile mahalle kültürü yaşayacak!

Mahalle konseptli projeler İstanbul ve Gaziantep'te başlıyor. Projelerde caddeler büyük bir meydanda buluşacak. İkili ilişkilerin artması sağlanacak.TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin projelerinde “mahalle kültürünü” yaşatacağını açıkladı.

Mehmet Ergün Turan: Semt sakini ile esnafın iç içe olduğu kentler hedefliyoruz!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan " Sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz " dedi.

TOKİ'den düşük gelirliye 10 bin lira peşinatla konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) piyasa koşullarında konut sahibi olamayan düşük gelirli vatandaşlar için Ankara'da 338 konutu satışa çıkardı.Projede fiyatlar 99 bin TL'den başlıyor.

TOKİ'den inşaat sektörüne 10,5 milyar liralık yatırım!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, İdarenin 2013 ' te inşaat sektörüne yaklaşık 10,5 milyar liralık yatırım yaptığını belirtti...

Ahmet Haluk Karabel: 2023'e kadar hedefimiz 1 milyon konut üretmek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, TOKİ'nin son 10 yılda içinde konut sektöründe yaklaşık 57 milyar lira kaynak aktardığını aktardığını dile getirerek, "2023'e kadar hedefimiz 1 milyon konut üretmek" dedi...

TOKİ'den 2 bin 434 yeni konut geliyor! Hiç evi olmayanlara büyük müjde!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart 2024 projelerini peş peşe duyurdu. TOKİ tarafından paylaşılan detaylara göre yeni projeleri kapsamında 6 şehirde tam 2 bin 434 konut inşa edilecek.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ'den 4 şehre 1.545 yeni konut müjdesi! Tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen yeni projeleriyle toplamda 1.545 konut inşa edilecek.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

TOKİ'den 3 şehre 614 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 3 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan projelerde toplam 614 konut yer alacak.

TOKİ'den 5 şehre 1.734 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinde toplam 1.734 adet konut yer alacak.

TOKİ Rize projeleri için geri sayım başladı! Bu ilçeye 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize projeleri için geri sayım başladı. İşte Rize TOKİ projeleri ile ilgili detaylar...

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

TOKİ Aksaray projeleri için start verdi! 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projeleri için start verdi. 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak. Sakın kaçırmayın...

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih belli oldu! TOKİ'den konut bekleyenler hemen bakın!

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih resmen belli oldu. TOKİ'den konut bekleyenler hemen tek tek açıklanan bu tarihlere bakın...

TOKİ'den Sivaslılara müjde! O ilçedeki yeni konutlar için beklenen tarih geldi!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yeni projeleri için de beklenen tarihler geldi.    

TOKİ Ankara projeleri için yeni tarih belli oldu! Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projeleri için yeni tarih belli oldu... Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Afyon projeleri için tarih belli oldu! 216 konutluk iki yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyon 2023 projeleri için tarih belli oldu. Tam 216 konutluk iki yeni proje geliyor...

toki yeni projeleri Haberi

toki yeni projeleri

Dolardaki dalgalanma ve Cumhurbaşkanı'nın ABD'ye boykot çağrısı sonrası  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti. İnşaatlarda ABD menşeili malzemeler kullanılmayacak. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bakanlık olarak inşa edilecek yapılarda ABD menşeli inşaat malzemelerinin kullanılmayacağını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. 

CNN Türk'te yer alan habere göre boykot bakanlık tarafından yapılacak yapılarda kullanılacak. Örneğin; Emlak Konut, İLBANK ve TOKİ öncülüğünde yapılacak konutları kapsayacak. 

Bakanlık yaptığı açıklamada bakanlık olarak inşa edilecek yapılarda ABD menşeli inşaat malzemelerinin kullanılmayacağını duyurdu. Bir taraftan da sektörü hareketlendirmek amacıyla kampanyalar üzerinde çalışılıyor.