17 / 05 / 2024

toki yeşilkent cami temeli ne zaman atıldı

toki yeşilkent cami temeli ne zaman atıldı

Şahinbey Belediyesi, Yeşilkent Mahallesinde yaklaşık 600 ailenin yaşadığı ve cami olmayan TOKİ Yeşilkent 1+1 konutlarının bulunduğu alanda yer tahsisi yaparak, bölgedeki ilk caminin yapılmasını sağlıyor....

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi sakinlerinden imar planı tepkisi!

İstanbul Avcılar'da bulunan Yeşilkent Mahallesi'de yaşayan vatandaşlar İBB'nin imar planını mahallenin mevcut konumu dikkate almadan hazırladığı gerekçesiyle itiraz etti.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Avcılar ilçesi, 1/5000 ölçekli Yeşilkent Mahallesi, Kısmi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.12.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli imar planını hayata geçiriyor.

Avcılar Yeşilkent'te 2 okul inşaatı tamamlandı!

Avcılar Yeşilkent'te yatırım çalışmaları hız kesmiyor. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, "Neredeyse her cadde de çalışma yapıyoruz. Tamamlanan iki okulumuz 24+24 olmak üzere toplam 48 derslik açılmaya hazır" dedi.

TOKİ Mardin Yeşilli Cami ihalesi yarın!

Mardi Yeşilli İlçesi Gül ve Tepebaşı Mahallesi 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Mardin Yeşilli Cami ihalesi 23 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Yeşilli İlçesi Gül ve Tepebaşı Mahallesi 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 23 Aralık'ta gerçekleştirecek.

Ankara'da belediyenin gayrimenkulleri TOKİ’ye devredildi iddiası!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyenin hükümetten alacağı 600 milyon liraya karşılık olarak satılacak gayrimenkullerin, TOKİ'ye devredildiğini iddia etti.

TOKİ'ye bedelsiz devredilen arsaların satışı meclis gündeminde!

2003-2019 yılları arasında TOKİ'ye bedelsiz olarak devredilen arsa ve araziler ile bunlar üzerinde yapılan satış ve inşaat işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

270 bin 548 kişi TOKİ’ye borçlu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, TOKİ'ye borcu bulunan kişi/konut-iş yerinin toplam sayısının 270 bin 548 olduğunu açıkladı.

TOKİ'ye Anadolu'da fabrika yapması için teklif!

İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe, siparişlere yetişemeyen tekstilciler adına TOKİ'ye çağrıda bulundu. Gültepe, TOKİ'nin Anadolu'da atıl durumda olan kamu binalarının fabrikaya dönüştürülmesini teklif etti.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

İcralık olan TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

TOKİ 67 ilde toplam 50 bin sosyal konutu alt ve orta gelirli ailelere özel satışa çıkardı. TOKİ projelerine başvuru yapacak vatandaşlar bazı şartlar arıyor. Peki bu şartlar neler? İcralık olan TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? İşte yanıtı...

toki yeşilkent cami temeli ne zaman atıldı Haberi

toki yeşilkent cami temeli ne zaman atıldı

Her bölgeye eşit hizmet sunan ve ilçe genelinde yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplayan Şahinbey Belediyesi, Yeşilkent Mahallesinde yaklaşık 600 ailenin yaşadığı ve cami olmayan TOKİ Yeşilkent 1+1 konutlarının bulunduğu alanda yer tahsisi yaparak, bölgedeki ilk caminin yapılmasını sağlıyor.


Yeşilkent Mahallesi 1+1 konutlarının bulunduğu bölgede yapımı devam eden cami inşaat alanına gelerek incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yetkililerden bilgi alarak, caminin kısa sürede tamamlanarak ibadete açılmasını istedi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Tahmazoğlu, "Yeşilkent Mahallemizde bulunan Yeşilkent 1+1 konutlarında yaklaşık 600 civarında ailemiz ikamet etmektedir. Bu bölgemizde bugüne kadar maalesef bir cami yapılmamıştı. Cami yapımı için yerde ayrılmamıştı. Şahinbey Belediyesi olarak bu bölgede cami yapımı için yer ayırdık. Sağolsun Bakbak ailemizde şuanda camimizin inşasına başladı. Camimizin alt katı tamamlanmak...