07 / 05 / 2024

toki yöresel taşlar

toki yöresel taşlar

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, kurum olarak kentsel dönüşümde sosyal devlet kimliğiyle çok daha aktif rol alacaklarını, bunun için İstanbul ofisini büyütüp, ekibi güçlendirdiklerini söyledi.

TOKİ projelerinde yöresel taşları tercih ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, konut yaptıkları bölgelerin ekonomisine katkı sağlamak ve kalıcı yapılar inşa etmek için konut yapımında yöresel taşları kullanmayı tercih ettiklerini söyledi.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Çekmeköy Life'ta 9 milyon TL'ye 3+1! Bir ay sonra teslim!

İstanbul'un yeni cazibe merkezinde modern bir yaşam sunan Çekemeköy Life'ta 3+1 konutlar 9 milyon TL'den başlıyor. Çekmeköy Lifte'ta teslimler ise bir ay sonra yapılması planlanıyor. İşte Çekmeköy Life ile ilgili ayrıntılar...

Küresel borçlar yılın ilk çeyreğinde 305 trilyon dolara çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, küresel borçlar 2023 yılının ilk çeyrek sonu itibarıyla bir önceki çeyreğe kıyasla 8,3 trilyon dolar arttı ve 305 trilyon dolara yükseldi.

2023 TOKİ Arnavutköy kura sonuçları ekranı... Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Avrupa Yakası kura çekilişi Arnavutköy, Başakşehir, Esenler için 19 Nisan’a kadar sürecek ve kuraların ardından 50 bin konut hak sahibine teslim edilecek. İşte, 2023 TOKİ Arnavutköy kura sonuçları isim listesi...

Manavgat'ta yanan konutlar yöresel mimariye uygun inşa edilecek!

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Afet Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantının ardından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yanan konutların kendi yerlerinde yöresel mimariye uygun bir şekilde yapılacağını açıkladı.

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi mecliste!

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

800 yıllık köprünün üzerine iş makinası çıkardılar: Büyük taşlar vardı!

Sivas Divriği'deki Kız Köprüsü’nün onarımını yapan müteahhit, 800 yıllık tarihi köprünün üstüne iş makinası çıkardı. Firma "Büyük taşlar vardı, o nedenle iş makinasıyla çalışmak zorundayız" savunması yaparken, arkeolog Nezih Başgelen “İş makinası ile restorasyon olmaz” şeklinde açıklama yaptı.

TOKİ Ordu Gölköy kura sonuçları 6 Temmuz 2020!

TOKİ Ordu Gölköy kura sonuçları 6 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ordu Gölköy kura sonuçları 6 Temmuz 2020 ve TOKİ Ordu Gölköy kura sonucu listesi.

TOKİ Erzincan Tarımköy kura sonuçları 29.04.2019!

TOKİ Erzincan Tarımköy kura sonuçları 29.04.2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Kırsaldaki alanlarda yöresel mimariye uygun konutlar üretilecek!

Koruma Odaklı Kırsal Alan Planlaması Modeli Uygulaması ile Köylerde Yöresel Özellikler ve İhtiyaçlar Dahilinde Yapılaşma Koşullarının Belirlenmesi Projesi ile kırsaldaki yapılaşma koşulları belirlenecek.

Taçlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taçlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taçyıldız tarafından kuruldu. 

Köyler yöresel konak ve çeşmelerle canlandırılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, şehirlerde başlattığı kentsel dönüşümü köylere de taşıyarak, yılda, yöresel mimariye uygun bin köy konağının yapımını gerçekleştirecek.

toki yöresel taşlar Haberi

toki yöresel taşlar

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, önümüzdeki dönemde TOKİ'nin sosyal devlet kimliğiyle, aktif olarak kentsel dönüşüm süreçlerinde etkin olacağım açıkladı. "Kentsel dönüşüm kolay bir hadise değil. İstanbul'da ciddi çabalar var. Biz de şimdi bu çabalara ciddi katkı sunmaya başlıyoruz" diyen Mehmet Ergün Turan, 5 ilçede çalışmaların devam ettiğini ifade etti. 


EKİBİMİZİ GÜÇLENDİRDİK 


Mehmet Ergün Turan, "Amacımız mümkün olan yerlerde yerinde kentsel dönüşüm yapmak. Ama kentsel dönüşümün önünde hepimizin uğraşması gereken bir algı var. Vatandaş da müteahhit de kentsel dönüşümü bir zenginleşme aracı olarak görüyor. Bu algıyı acilen yıkmamız gerekiyor" dedi. Bir deprem felaketinin yaklaşmakta olduğunu hatırlatan TOKİ Başkam Turan, sözlerini şöyle sürdürdü: Felaketten zenginleşerek değil, fedakarlıkla çıkılır. 


Bütün paydaşların bunu bir memleket meselesi olarak görmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden artık...