07 / 05 / 2024

TOKİ Yozgat konutları teslim edildi mi

TOKİ Yozgat konutları teslim edildi mi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat'a yapılan 484 konut, düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi. Törenin açılış konuşmasını Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan yaptı.

10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni sosyal konut projesi...

TOKİ Yozgat Akdağmadeni'nde başvuru süresi uzatıldı!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü projesinde yer alan konutlar için başvuru süresi 28 Eylül'e kadar uzatıldı.

TOKİ Yozgat Aydıncık başvuru tarihi 2017!

TOKİ Yozgat Aydıncık projesinde yer alan 86 adet konut için başvurular bugün başlıyor, projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Yozgat Boğazlıyan kura sonuçları 8 Haziran 2017!

TOKİ Yozgat Boğazlıyan kura sonuçları 8 Haziran 2017 henüz açıklanmadı. Projede yer alan konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ Yozgat Boğazlıyan son başvuru tarihi!

TOKİ Yozgat Boğazlıyan projesinde toplamda 135 adet daire bulunuyor. Projedeki konutların son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Yozgat Saraykent başvuruları!

TOKİ Yozgat Saraykent projesinde yer alan 27 adet konut satışa çıkıyor. Projedeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Yozgat Boğazlıyan sözleşme tarihleri 2017!

TOKİ Yozgat Boğazlıyan sözleşme tarihleri 2017 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için son sözleşme tarihi yarın olarak belirlendi...

TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap Konutları başvuru!

TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap Konutları başvuru dönemi bugün başlıyor. Tamamı 2+1 dairelerden oluşan projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından yürütülüyor.

TOKİ Yozgat Mutafoğlu kura satışları nerede?

Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Yozgat Mutafoğlu kura satışları nerede?

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Konutları kura çekimi!

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Konutları kura çekimi bugün saat 10.00'da gerçekleşecek. Daire fiyatları 102 bin 500 TL'den başlangıç gösteren projede 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

Yozgat Yenifakılı TOKİ 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap'ta 23 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede 9 bin 327 tL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Yozgat Yenifakılı TOKİ 2. Etap başvuruları ne zaman?

Konya Meram TOKİ Emekli Konutları fiyatları!

Konya Meram TOKİ Emekli Konutları fiyatları 87 bin 600 TL'den başlıyor. Emekliye özel olarak 499 adet konutun satışa çıkarıldığı projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş. tarafından yürütülüyor.

TOKİ Tavas Konutları 2016'da başlıyor!

Ön talepleri alınan Tavas TOKİ Toplu Konutları'nın düşük ve orta gelirli aileler için inşa edileceğini belirten TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Tavas'ta da yerel mimariyi önplana çıkarmaya çalışacağız" dedi

TOKİ Yozgat konutları teslim edildi mi Haberi

TOKİ Yozgat konutları teslim edildi mi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat'a yapılan 484 konut, düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi. Törenin açılış konuşmasını yapan Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, "Bu konutlar Yozgat'ın önemli problemlerinden bir tanesiydi. Yozgat'ta daha önce 3 etap TOKİ konutları yapıldı. Bu konutların diğerlerinden tek farkı dar gelirli ailelere hitap eden bir konut projesi olmasıydı. Dar gelirli olmalarından dolayı hemşehrilerimizin çeşitli sıkıntıları vardı. Bu sıkıntıları belediye olarak biz, milletvekillerimiz, TOKİ yetkilileri ile birlikte yaşadık. Sıkıntılan atlattık ve şu anda anahtar teslimini yapıyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin, hak sahipleri güle güle evlerinde otursunlar" diye konuştu. 


Türkiye...