05 / 05 / 2024

toki yurt 2015

toki yurt 2015

TOKİ, öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılayarak eğitimlerini güvenli bir ortamda sürdürebilmeleri amacıyla modern yurt ve pansiyonlar inşa ediyor.

TOKİ, yurt dışında yaşayan vatandaşları ev sahibi yapacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları için mega kent İstanbul'da 420 yeni konut inşa edecek.

Fikret Şahin'den 'TOKİ yurt yapımına öncelik versin' önerisi!

Üniversitelerin açılmasına günler kala Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün (KYGM) yetersiz yurt sayısı, yüksek konut kiraları ve özel yurtların fahiş fiyatlarıyla karşılaşan kalan öğrenciler, barınma problemi yaşıyor.

TOKİ yurt yapımına destek vermeli!

Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sefer Aşır Eraslan bugünkü yazısında öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanmasından bahsetti. Eraslan, ''TOKİ, yurt yapımına daha çok destek vermelidir'' dedi.

Mehmet Çankaya: TOKİ ile yurt dışında ortak proje geliştirmek istiyoruz!

Karmod Prefabrik Üst Yöneticisi Çankaya, "TOKİ ile yurt dışında özellikle ekonomik toplu konutlarda ortak proje geliştirmek istiyoruz. TOKI International bünyesinde çok sayıda konutu çelik konstrüksiyon olarak hızlı ve kaliteli bir şekilde yapmaya talibiz

TOKİ Karabük Safranbolu 500 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Karabük Safranbolu 500 kişilik yurt ve sosyal tesis ile ada içi altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 18 Kasım 2015 tarihinde saat 14.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Mersin Erdemli'de 400 kişilik yurt yaptıracak!

TOKİ Mersin Erdemli 400 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 14 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler, piyasadan daha ucuza evsahibi olabiliyor. Emekli ve dar gelirliler için TOKİ Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirliler TOKİ evlerini nasıl alacak?

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler için TOKİ EVLERİ adı altında piyasadan daha ucuza ev temini sağlanıyor. Emekli ve dar gelirliler için Toki Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirli TOKİ evleri nasıl alınıyor? Şartlar neler? İşte cevabı...

Adana'da satılık TOKİ Evleri 2015!

TOKİ Adana Projesi'nde aylık 250 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede başvurular TÜED Adana Şubesi aracılığıyla kabul ediliyor. İşte Adana'da satılık TOKİ Evleri 2015 detayları...

TOKİ İskenderun 2015 başvuruları başladı!

İskenderun Belediye Başkanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı projesi, TOKİ İskenderun 2015 başvuruları başladı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura 2015!

Başvuruları sona eren TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde yer alan 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler kura yöntemiyle satışa sunuluyor. İşte Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura 2015 detayları...

Ordu Perşembe Çınar Mahallesi TOKİ kura 2015!

TOKİ Ordu Perşembe Çınar Mahallesi'nde 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Projede 4 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Ordu Perşembe Çınar Mahallesi TOKİ kura 2015 detayları...

TOKİ Sakarya Sapanca'da 500 kişilik yurt yaptıracak!

TOKİ Sakarya ili Sapanca ilçesi 500 kişilik yurt binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 14 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

toki yurt 2015 Haberi

toki yurt 2015

TOKİ, öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılayarak eğitimlerini güvenli bir ortamda sürdürebilmeleri amacıyla modern yurt ve pansiyonlar inşa ediyor.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü (YURTKUR) işbirliğinde, öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak ve nitelikli fiziki imkanlarla eğitimlerini sürdürmeleri amacıyla modern yurt ve pansiyonlar inşa ediyor.


60 bin öğrenci kapasiteli, 171 yurt ve pansiyon


TOKİ, bu doğrultuda toplam 60 bin 252 öğrenci kapasiteli 171 yurt ve pansiyon uygulamasını projelendirdi. İdare, 42 bin 128 öğrenci kapasiteli 125 yurt ve pansiyon inşaatını tamamlayarak hizmete sundu. 18 bin 124 öğrenci kapasiteli 46 yurt ve pansiyon inşaatı devam ederken, sözkonusu 46 yurdun 14’ü Eylül 2015 itibariyle tamamlanmış olacak.


“Barınma ihtiyacının olduğu her alanda TOKİ milletimizin yanındadır”


TOKİ Başkanı...