07 / 05 / 2024

TOKİ Yuva Mahallesi konut projesi son durum

TOKİ Yuva Mahallesi konut projesi son durum

TOKİ, Kırıkkale’nin Yuva Mahallesi’nde 927 konutluk proje inşa edecek. Proje, konut ihtiyacının yanı sıra yerellik ve mahalle kültürünü gözeten uygulamasıyla da dikkat çekiyor.

TOKİ Kırıkkale Merkez 2023 kuraları yarın çekiliyor! Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinin kuraları yarın çekilecek. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Turk Yuva Property Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turk Yuva Property Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Sadun tarafından kuruldu.

Yuva Mesken İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuva Mesken İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Makbule Özgan tarafından kuruldu.

TOKİ'den aylık 1.540 TL taksitle ucuz konut fırsatı! Yüzde 12 peşinat ve 180 ay taksit imkanıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 456 adet 2+1 konutu kura yöntemi ile satışa sunuyor. Konutların fiyatları 314 bin 997 TL'den başlıyor...

TOKİ'den 5 milyon vatandaşa bir milyon yüz bin sıcak yuva!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 5 milyon vatandaşa bir milyon yüz bin sıcak yuva inşa etti.

Murat Kurum: 2022'de 50 bin yeni yuva ve iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunu. Kurum, "2022'de 50 bin yeni yuva ve iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.

TOKİ'den Kırıkkale'ye 927 yeni konut! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 927 yeni konut hayata geçirecek. 

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası'ndan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi!

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından başlatılan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi ülkemizin dört bir tarafında süren yangınlar sonucu okulunu, konutunu, işini, geçim kaynaklarını kaybedenlere umut olacak.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

TOKİ inşaatların atık malzemelerinden sokak hayvanlarına yuva yapıyor!

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Yuva Mahallesi konut projesi son durum Haberi

TOKİ Yuva Mahallesi konut projesi son durum

Kırıkkale’nin Yuva Mahallesi’nde TOKİ tarafından inşa edilecek 927 konutluk proje, konut ihtiyacının yanı sıra yerellik ve mahalle kültürünü gözeten uygulamasıyla da dikkat çekiyor. 


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Anadolu’daki projelerine devam ediyor. Konut alanlarını, tüm altyapı ve sosyal ihtiyaçları dikkate alarak tasarlayan TOKİ, Kırıkkale Yuva Mahallesi’nde yeni bir yaşam alanı oluşturuyor. 927 konutun yer alacağı yeni yerleşimde konutlar, kullanıcıların farklı talepleri dikkate alınarak şekillendiriliyor. Projede yerellik esası ile mimari ölçekte farklı çizgilere yer veriliyor. İnşa edilen konutlarda, yerel mima- riden izler yansıtılırken mahalle kül- türünün korunmasına ve geliştiril- mesine katkı sağlayacak bir planlama yapılıyor. TOKİ, gerçekleştirdiği çalışmaların planlanmasını, kullanıcı beklentileri ile yerel ihtiyaçları göz önünde bu- lundurarak hazırlıyor. Kırıkkale’deki Yuva Mahallesi projesinde bulunan 927 konut, 37 adet bloğun içinde ko-...