15 / 05 / 2024

toki zonguldak gazeteciler cemiyeti ev fiyatları

toki zonguldak gazeteciler cemiyeti ev fiyatları

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Genel Başkanı Derya Akbıyık, TOKİ projelerinin hız kazandığını bildirdi. TOKİ’de yapılan ilk görüşmede talep organizasyon şube müdürü Hakan Kayhan ile bir araya gelindi....

Zonguldak TOKİ Basın Sitesi'nin kurası yarın çekilecek!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, TOKİ  tarafından inşa edilen Basın Sitesi'nin kura çekilişi yarın düzenlenecek.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Konutları'nın ihalesi 21 Eylül’de!

Zonguldak Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, bölgedeki çalışmaları değerlendirdi. Öztürk, projeler hakkında bilgiler verdi.

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey'e 394 konut inşa ediyor!

Zonguldak'a bağlı Gökçebey ilçesinde, Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından başlatılan 394 konut çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.

TOKİ Zonguldak 766 konutun ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zonguldak’ın Merkez İlçesi TTK lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesindeki 766 adet konutun ihalesi dün yapıldı.

TOKİ Zonguldak Üzülmez 1.Etap 766 konut ihalesi bugün!

TOKİ Zonguldak ili, Merkez ilçesi Üzülmez TTK Lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 1.etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile alyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

ZGC TOKİ Basın Sitesi'nde olumlu tepki!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin TOKİ Basın Sitesi yapılması hakkındaki ön başvurusu TOKİ tarafından olumlu karşılandı.

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi başvuruları!

110 konutluk TOKİ Zonguldak Basın Sitesi projesinde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Zonguldak Basın Sitesi başvuruları...

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi için son başvuru 2 Eylül!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetinin Terakki Mahallesinde yapılmasını istedikleri TOKİ Basın Sitesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca olumlu karşılandığını bildirdi.

TOKİ Zonguldak Devrek Evleri'nin temel kazısı tamamlandı!

Zonguldak Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesinde yapımına başlanılan 271 konutluk TOKİ Projesinde çalışmalar sürüyor. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci çalışmaları yerinde inceledi.

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni 3.etap başvurusu!

Toplamda 566 adet daireden oluşan projede 5 adet standart daire açık arttırmayla satışta. İşte TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni 3.etap başvurusu....

TOKİ Zonguldak'ta 526 emekli konut sahibi oldu!

Zonguldak K. Ereğli (334) ve Devrek’te (192) olmak üzere emeklilere özel toplamda 526 konutun kura çekilişi 1 Ağustos'ta tamamlandı.

TOKİ Zonguldak Ereğli Emekli kurası çekildi!

TOKİ Zonguldak Karadeniz Ereğli’de emekliye özel inşa edilecek 334 adet dairelerin kura çekilişi çekildi.

toki zonguldak gazeteciler cemiyeti ev fiyatları Haberi

toki zonguldak gazeteciler cemiyeti ev fiyatları


Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Derya Akbıyık, ZGC Onur Kurulu Başkanı Şaban Yılmaz, ZGC Başkan Vekili H. Özgür Özen, ZGC İkinci Başkanı Seçkin Kıraslan ve Cİhan Haber Ajansı Zonguldak temsilcisi Abdullah Karabacak’tan oluşan heyet Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Finans Daire Başkanı, Ön Talepler Şube Müdürü, Planlama ve Tasarım Müdürü ile görüşmeler gerçekleştirdiler.


TOKİ’de yapılan ilk görüşmede talep organizasyon şube müdürü Hakan Kayhan ile bir araya gelindi. Kayhan, yaptığı açıklamada gelinen sürecin olumlu devam ettiğini, İmar Müdürlüğü çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Kayhan, “Zemin etüt raporundan sonra onaylanıp, bizim şubeye proje gelecek, cemiyetin hazırlayacağı ön talep başvurusundan sonra ihaleye çıkarılacak” dedi. Şube Müdürü Kayhan’a bilgi için sorulan sorularda da aktif gazetecilerin konut projesinden yararlanacak, üzerine tapulu konut olan, iskan ve kat irtifakı bulunanların...