29 / 04 / 2024

toki zonguldak kurası

toki zonguldak kurası

Toplam 324 adet konutun emekliye özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. İşte Zonguldak Devrek TOKİ Evleri kura 2016...

TOKİ Emekli Zonguldak Kdz Ereğli kura çekimi!

TOKİ Emekli Zonguldak Kdz Ereğli kura çekimi 1 Ağustos'ta yapılacak.TOKİ Kdz Ereğli projesinde toplamda 200 adet daire satışa çıkarıldı.

Zonguldak Kdz.Ereğli TOKİ başvurusu!

Başvuru bedelinin 500 TL olarak belirlendiği projede ödemeler kapsamında 240 aya varan vade sağlanıyor. Zonguldak Kdz.Ereğli TOKİ başvurusu 13 Haziran gününde başlıyor.

TOKİ Zonguldak Ereğli Emekli Konutları başvurusu!

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirdiği 200 konut kuralı satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Zonguldak Ereğli Emekli Konutları başvurusu...

TOKİ Zonguldak Üzülmez 1. Etap kurası 21 Eylül'de!

TOKİ tarafından Zonguldak'ın Üzülmez ilçesinde yapılan birinci etap konutlarının kurası 21 Eylül'de düzenlenecek. Proje kapsamında 480 adet konutun sahibi belirlenecek.

TOKİ Zonguldak Çaycuma kurası bugün!

TOKİ Zonguldak Çaycuma projesindeki 384 adet konut için kura heyecanı sardı. TOKİ Zonguldak Çaycuma kurası bugün gerçekleşecek.

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonuç listesi!

TOKİ tarafından Zonguldak Çaycuma Projesi dahilinde inşa edilecek olan 384 konutun kurası bugün çekilecek. İşte, TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonuç listesi...

TOKİ Zonguldak Çaycuma 2017 kura sonuç!

TOKİ Zonguldak Çaycuma projesindeki 384 konutun hak sahipliği belirleme kurası için heyecan başladı. İşte, TOKİ Zonguldak Çaycuma 2017 kura sonuç listesi...

TOKİ Zonguldak Çaycuma kurası yarın!

TOKİ'nin Çaycuma Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiği 384 konutluk projede kura çekimi için heyecan başladı. TOKİ Zonguldak Çaycuma kurası yarın çekilecek.

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura günü!

Toplamda 384 adet konutun kurası çekilecek olan TOKİ Zonguldak Çaycuma projesinde kura heyecanı başladı. Peki, TOKİ Zonguldak Çaycuma kura günü ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey 394 konutun kurası çekildi!

TOKİ tarafından Zonguldak’ın Gökçebey İlçesi’nde inşa edilen toplam 394 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası bugün!

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası bugün çekilecek. Projedeki daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası 2016!

TOKİ ve Zonguldak Gökçebey Belediyesi'nin inşa ettiği TOKİ Zonguldak Gökçebey'de kuralar yarın çekilecek.

Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri için kura çekiliş heyecanı başladı. Peki Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Gökçebey Projesi kapsamında yer alan daireler kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kura heyecanı başladı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

Zonguldak Gökçebey TOKİ Projesi kurası!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri seçenekleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İşte Zonguldak Gökçebey TOKİ Projesi kurası...

toki zonguldak kurası Haberi

toki zonguldak kurası

Ödeme planı kapsamında projede 180 ay taksitlendirme ya da 240 aya kadar taksitlendirilmede yüzde 12 peşinat veya yüzde 20 peşinatta alınıyor.


Kura çekilişinde, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru ücretlerini, 4 Ağustos 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili Şube’lerinden geri alabilecek.


Zonguldak Devrek TOKİ Evleri kura 2016!

Toplamda 324 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi 1 Ağustos 2016 Pazartesi gününde yapılacak.


Satış duyurusu için