01 / 05 / 2024

TOKİ Zonguldak projeleri

TOKİ Zonguldak projeleri

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:30'da yapılacak.

11 soruda TOKİ Zonguldak 50 bin konut kampanyası!

TOKİ Zonguldak 50 bin konut nerede? TOKİ Zonguldak 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Zonguldak 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 11 soruda TOKİ Adıyaman 50 bin konut kampanyası detayları...

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

Satılmış Gebeş'ten Çaydeğirmeni'ne TOKİ müjdesi!

Zonguldak'ın Çaydeğirmeni beldesinde emekliler için 324 dairenin ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak. Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, ilçedeki emeklilere toplu konut projesini müjdeledi.

Zonguldak’ta 2. Etap TOKİ projesi isteniyor!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.Özcan Ulupınar, TOKİ Başkan Yardımcısı Sami Er’i ziyaret etti.

Zonguldak Bakacakkadı'ya TOKİ müjdesi!

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan ile görüşerek. Zonguldak'ta devam eden TOKİ projeleri hakkında bilgi aldı.

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni son başvuru günü!

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3. etap Evleri'nde toplam 147 konut kuralı satış yöntemi ile satılıyor. TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni son başvuru günü 24 Temmuz 2015 olarak belirlendi.

TOKİ Zonguldak Ereğli başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Zonguldak Ereğli başvuruları bugün başlıyor. TOKİ Zonguldak Ereğli Evleri'nin satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş - Temerküz Şube Ereğli Şubesi aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Zonguldak Bakacakkadı son başvuru tarihi!

TOKİ Zonguldak Bakacakkadı son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Zonguldak Bakacakkadı başvuruları Nisan 2017!

TOKİ Zonguldak Bakacakkadı başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede 82 adet konut bulunuyor.

TOKİ Zonguldak Bakacakkadı 2017 başvuruları!

82 adet daireden meydana gelen TOKİ Zonguldak Bakacakkadı 1. Etap projesinde başvuru dönemi için geri sayım başladı. İşte, Zonguldak Bakacakkadı 2017 başvuruları...

TOKİ Zonguldak Filyos'a 3 bin 52 konut inşa ediyor!

TOKİ Zonguldak sınırlarından Karadeniz'e dökülen Filyos Çayı kıyılarına 3 bin 52 konut inşa ediyor. Bölge yeni bir yaşam alanına kavuşuyor.

Zonguldak Bakacakkadı TOKİ sözleşmeleri!

TOKİ Zonguldak Bacakkadı 1. Etap 255 adet konutun sözleşme işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Gökçebey Şubesi tarafından 20 Şubat 2017-08 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonucu listesi 384 konut!

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonucu listesi 384 konut henüz belli olmadı. TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonucu listesi 384 konut belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Zonguldak Çaycuma kurası bugün!

TOKİ Zonguldak Çaycuma projesindeki 384 adet konut için kura heyecanı sardı. TOKİ Zonguldak Çaycuma kurası bugün gerçekleşecek.

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonuç listesi!

TOKİ tarafından Zonguldak Çaycuma Projesi dahilinde inşa edilecek olan 384 konutun kurası bugün çekilecek. İşte, TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonuç listesi...

TOKİ Zonguldak Çaycuma 2017 kura sonuç!

TOKİ Zonguldak Çaycuma projesindeki 384 konutun hak sahipliği belirleme kurası için heyecan başladı. İşte, TOKİ Zonguldak Çaycuma 2017 kura sonuç listesi...

TOKİ Zonguldak Çaycuma kurası yarın!

TOKİ'nin Çaycuma Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiği 384 konutluk projede kura çekimi için heyecan başladı. TOKİ Zonguldak Çaycuma kurası yarın çekilecek.

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonucu!

384 adet konutun kura ile sahiplerine kavuşacağı TOKİ Zonguldak Çaycuma projesinde kura heyecanı başladı. İşte, TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonucu...

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura yeri!

TOKİ Zonguldak Çaycuma projesindeki 384 adet daire kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Zonguldak Çaycuma kura yeri neresi?

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura çekim günü!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Zonguldak Çaycuma'da toplam 384 konutu kura ile satacak. Peki, TOKİ Zonguldak Çaycuma kura çekim günü ne zaman?

TOKİ Zonguldak projeleri Haberi

TOKİ Zonguldak projeleri

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. 21 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde;


İKN    :    2020/201743 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi...