07 / 07 / 2024

toki zonguldak terakki mahallesi projesi

toki zonguldak terakki mahallesi projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Merkez Terakki Mahallesi'nde hayata geçireceği 110 konutun ihalesi 27 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Zonguldak Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak’ın Terakki Mahallesi’nde inşa edeceği 110 konutun ihalesi yapıldı. 

Zonguldak Terakki TOKİ 110 konut ihalesi 27 Kasım'da!

Zonguldak İli Merkez İlçesi Terakki Mahallesi 110 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Kasım'da saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Zonguldak Terakki 110 konut ihalesi 27 Kasım'da!

TOKİ Zonguldak İli Merkez İlçesi Terakki Mahallesi'nde 220 adet konut hayata geçirecek. TOKİ Zonguldak Terakki 110 konut ihalesi 27 Kasım'da. 

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi 22 Eylül'de!

Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi 22 Eylül'de...

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kura heyecanı başladı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası nerede?

Çekiliş listesinin açıklandığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası nerede?

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası!

TOKİ ve Zonguldak Gökçebey Belediyesi'nin ortaklığıyla inşa edilen TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası bu ay gerçekleşecek.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura yeri!

TOKİ Gökçebey Evleri projesinde kura çekiliş heyecanı başladı. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey kura yeri..

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Konutları'nda kura çekilişi heyecanı başladı. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi..

TOKİ Zonguldak Gökçebey Konutları'nın ihalesi 21 Eylül’de!

Zonguldak Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, bölgedeki çalışmaları değerlendirdi. Öztürk, projeler hakkında bilgiler verdi.

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey'e 394 konut inşa ediyor!

Zonguldak'a bağlı Gökçebey ilçesinde, Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından başlatılan 394 konut çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.

TOKİ Zonguldak 766 konutun ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zonguldak’ın Merkez İlçesi TTK lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesindeki 766 adet konutun ihalesi dün yapıldı.

toki zonguldak terakki mahallesi projesi Haberi

toki zonguldak terakki mahallesi projesi

15 yılda 800 bin konut üreten Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2016 yılı içerisinde 65 bin konut hayata geçiren TOKİ, Zonguldak projesi için düğmeye bastı.

Zonguldak Merkez Terakki Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 110 konutun ihalesi 27 Kasım 2017'de saat 14:00'de yapılacak.

İhale ilanı:
Zonguldak İli Merkez İlçesi Terakki Mahallesi 110 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Kasım 2017 taririnde saat 14:00'de...