04 / 07 / 2024

TOKİde bir hak sahibi birden çok konut alabilir mi

TOKİde bir hak sahibi birden çok konut alabilir mi

TOKİ'de bir hak sahibi birden çok konut alabilir mi? İşte en çok merak edilen sorular arasında olan o sorunun yanıtı...

Bir hak sahibi TOKİ'den birden çok konut alabilir mi?

TOKİ'de bir hak sahibi birden çok konut alabilir mi sorusunun yanıtı başvuru yapanlar vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. İşte merak edilen o sorunun yanıtı....

BİM 5 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın BİM'de birçok üründe indirim var...

BİM 5 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. BİM'de bu cuma seçili birçok ürün raflarda yerini alacak. APE RYDER Elektrikli Bisiklet 29.999 TL, Dijitsu 32" HD Android Tv 4.599 TL, Rabge Erkek Vücut Bakım Seti 589 TL.

A101 16-21 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de birçok üründe indirim fırsatı var...

A101 16-21 Haziran 2024 aktüel kataloğu indirimli ürünlerini internet üzerinden paylaştı. A101'de birçok indirimli ürün raflardaki yerini alacak. 

Kayseri'de bir otel ile Pendik'te bir arsa satılıyor! Fiyatları gören inanamadı!

Kayseri'de bir otel ile Pendik'te bir arsa satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

A101 4-7 Haziran 2024 aktüel kataloğunu yayımladı! A101'de birçok üründe indirim sizleri bekliyor... 

A101 4-7 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. A101'de birbirinden çeşitli birçok ürün raflarda yerini alacak. A101'de televizyondan, elektrikli süpürgeye, döküm tavadan, el blender setine kadar onlarca ürün sizleri bekliyor.

BİM 4-7 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayınlandı! BİM'de birçok üründe indirim fırsatı var...

BİM 4-7 Haziran 2024 aktüel kataloğunu internet üzerinden paylaştı. BİM'de birçok aktüel ürünlerde indirim fırsatı var. Haftanın fırsatlarında birçok indirimli ürün raflarda yerini alıyor. 

A101 30 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın A101'de birçok üründe indirim sizleri bekliyor...

A101 30 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. A101'de yarın, kurbanlıktan, TV'ye, Kahve Makinesi'nden, Fırına kadar birçok ürün raflardaki yerini alıyor. 

İzmir'de bir ev sahibinin verdiği kiracı ilanı şaşırttı: 'Henüz anne/baba olmamış doktor çift tercihimizdir'

Ev sahipleri ve kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken, İzmir'de bir ev sahibinin verdiği kiracı ilanı şaşırttı. Söz konusu ilandaki 'Henüz anne/baba olmamış doktor çift tercihimizdir' detayını görenler gözlerine inanamadı...

BİM 17 Mayıs 2024 indirimli ürünler listesini yayımladı! Bu cuma BİM'de birçok üründe indirim var...

BİM 17 Mayıs Cuma günü aktüel ürünler listesini internet üzerinden paylaştı. BİM'de kozmetikten, mutfak eşyalarına, çadırdan, kamp malzemelerine kadar birçok ürün raflardaki yerini alıyor.

Bir eline altın bir eline dolar alan İslam Memiş bu kez de 'Dananın kuyruğu kopacak' diyerek tarih verdi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bu kez de bir eline altın bir eline dolar alarak en kazançlı yatırım yöntemini tek tek anlattı. İşte 'Dananın kuyruğu kopacak' diyen İslam Memiş'in o açıklamaları...

A101 27 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın A101'de birçok gıda ürününde indirim fırsatı var...

A101 27 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. A101’de bu Cumartesi muzdan, patatese, yumurtadan piliç döner ve şinitzele birçok üründe indirim fırsatı bulunuyor.

BİM 23 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın BİM'de birçok üründe indirim fırsatı yer alıyor...

BİM 23 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. BİM'de Kişisel Bakım ürünlerinden, pasta malzemelerine, gıdadan bir çok seçili ürüne kadar indirim yapılacak. 

A101 25 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! 25 Nisan'da A101'de birçok üründe indirim fırsatı...

A101 25 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. A101’de bu Perşembe; Tiny House’dan üç tekerlekli elektrikli mopede, Philips LED TV’den SEG çamaşır ve bulaşık makinesi ve birçok üründe indirim fırsatı sizleri bekliyor.

BİM 19 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın BİM'de birçok üründe indirim var!

BİM 19 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. Buna göre yarın BİM'de seçili birçok üründe indirim fırsatı sizleri bekliyor. BİM markette yarın televizyondan, elektrikli bisiklete, mutfak malzemelerinden oyuncaklara kadar onlarca üründe indirim yapılacak.

TOKİde bir hak sahibi birden çok konut alabilir mi Haberi

TOKİde bir hak sahibi birden çok konut alabilir mi

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), alt ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdürüyor.

2020 yılında yeni konut projeleri için düğmeye basan TOKİ, 2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ'nin satışa çıkardığı konutların başvuru şartları inşa edildikleri kentlere göre farklılık gösteriyor. 

Peki TOKİ'de bir hak sahibi birden çok konut alabilir mi?İşte o çok merak edilen sorunun yanıtı...

TOKİ'de bir hak sahibi birden çok konut alabilir mi?
Proje bazında kurulan komisyonca takdir edilen arsa ve bina değerinin TOKİ tarafından belirlenecek konut fiyatından yüksek çıkması durumunda, bu hak sahiplerine tespit edilen değere denk gelecek sayıda konut verilebilmesi için gerekli düzenleme İdarece yapılmaktadır.

TOKİ'den ucuz konut...