13 / 05 / 2024

TOKİ’den ev çıktığını nasıl öğrenebilirim

TOKİ’den ev çıktığını nasıl öğrenebilirim

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında konut ve arsa projelerinin sonuçları neredeyse her gün araştırılıyor. Bu bağlamda da pek çok soru soruluyor. İşte o sorulardan bazıları ve yanıtları!

3 yıl önce kredi ile ev alanların kira geliri kredi taksitinin çok üzerine çıktı!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 3 yıl önce kredi ile ev alanların kira gelirlerinin kredi taksitinin çok üzerine çıktığını belirtti.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Yabancıların Türkiye'den ev alırken dikkat etmesi gerekenler neler?

Türkiye'de yabancılar kanuni sınırlamalara uymak şartıyla, işyeri veya mesken olarak kullanmak üzere, taşınmaz satın alabilirler. Peki, Yabancıların Türkiye'den ev alırken dikkat etmesi gerekenler neler? İşte detaylar...

TOKİ’den uygun fiyatlı daireler! Ev almak isteyenlere talih kuşu kondu! Zamanınız az hemen başvurun!

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenlere eşi benzeri bulunmayan bir fırsat. İşte yapılması gerekenler!

TOKİ’den ev çıktığını nasıl öğrenebilirim? TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut projesinde ismi çıkan vatandaşlar, TOKİ peşinat ödemelerine dair sorular sormaya başladı. İşte TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor? sorusunun yanıtı!

TOKİ’den ev çıktığını nasıl öğrenebilirim?

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında konut ve arsa projelerinin sonuçları neredeyse her gün araştırılıyor. Bu bağlamda da pek çok soru soruluyor. İşte o sorulardan bazıları ve yanıtları!

TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücretliler dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan sosyal konut projesi ile ilgili detayları resmen açıkladı. TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücret alanlar dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın...

TOKİ’den ev alacaklara müjde! TOKİ 2022 yeni projeleri hangi illerde?

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenler, hangi illerde yeni projelere başlanacağını araştırıyor. İşte 2022 yılında uygun fiyatlı TOKİ projelerine dair detaylar!

TOKİ'den ev almak için kredi çekenlere kötü haber! Çalışmalar durduruldu

TOKİ'den ev almak için kredi çekerek borca giren hak sahipleri 2 yıl önce anahtar teslim edileceği söylenen konutlarını alamadı. TOKİ'nin inşaat yaptığı alanda zemin kayması tespit edildiği iddia edildi çalışmalar durduruldu ev bekleyen hak sahipleri mağdur oldu.

Kredi kartı borcu olup da kara listeye girenlere TOKİ'den indirimli ev haberi!

TOKİ, Türkiye'nin dört bir yanında ucuz finansman modeliyle alt ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmak için çalışmalarını hız kemeden sürdürecek. Peki TOKİ'den ev almak isteyip de kredi kartı borcu olanlar nasıl ev alacak? İşte detaylar..

Şaşırtan gerçek! Bağcılar’da ev satıp Miami’den ev almak mümkün!

İstanbul'daki konut fiyatları Miami'deki ev fiyatlarını solladı. Bağcılardan ev satıp Miami'den ev alabirsiniz. İşte detaylar...

TOKİ'den aldığım evi nasıl devredebilirim?

TOKİ'den ev satın alan vatandaşlar bazen bu haklarını devretmek isteyebiliyor. Siz de "TOKİ'den aldığım evi nasıl devredebilirim?" sorusunun yanıtını arıyorsanız, işte yanıtı...

TOKİ’den ev çıktığını nasıl öğrenebilirim Haberi

TOKİ’den ev çıktığını nasıl öğrenebilirim

TOKİ’ye başvuru yapan kişiler, “TOKİ’den ev çıktığını nasıl öğrenebilirim?” şeklindeki araştırmalarına hız verdi. Kura çekimine yaklaşılmaya başlandığı şu günlerde heyecan da dorukta. İşte vatandaşların sorduğu, “TOKİ’den ev çıktığını nasıl öğrenebilirim?” sorusunun yanıtı…

TOKİ’DEN EV ÇIKTIĞINI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

TOKİ’nin avantajlı ve ekonomik ödeme koşullarından yararlanmak ve kaliteli bir yaşam sürmek isteyen konut alıcıları, yaşadıkları şehirlerde gerçekleşecek olan bu projeye başvuruda bulunuyorlar.

Başvuru tarihinden en fazla 1 ay sonra konut seçme ve belirme kurası çekilerek, talihli isimler belli oluyor. TOKİ’nin internet sitesinden bakabilirsiniz. Aynı zamanda TOKİ başvuru sonucu sorgulama işlemi için e-devlet sitesine giriş yaparak da öğrenebilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra arama bölümünden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) sayfasına girilir. Konut Başvurusu seçilir. Daha sonra da açılan sayfada başvuru bilgilendirme formunu okunduktan sonra...