27 / 07 / 2024

TOKİden geniş aileye çözüm proje

TOKİden geniş aileye çözüm proje

Hükümet, milyonlarca yaşlının torunları ve çocuklarıyla bir arada yaşayabileceği "konut" projesi için düğmeye bastı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yapılacak

TOKİ'den Konyalılara son dakika müjdesi! O ilçeye tam 396 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Konyalılara son dakika müjdesi geldi. TOKİ Konya'nın O ilçesinde tam 396 yeni konut inşa edecek. Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor!

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde...Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor. Söz konusu proje yarın saat 15:30'da ihaleye çıkıyor.

TOKİ'den Gaziantep'e 786 yeni konut!

TOKİ'den Gaziantep'e 786 konutluk yeni bir proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi ise 4 Kasım 2022 tarihinde yapılacak. İşte detaylar…

TOKİ'den flaş açıklama! Başvuru yapacaklar bu detaya dikkat

TOKİ'den Sosyal Konut Projesi'yle ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren önemli bir uyarı yapıldı. TOKİ'den yapılan açıklamada, " Yoğun ilgi nedeniyle bankalar ve E-Devlet sisteminde sorun yaşanıyor." ifadelerine yer verildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...​

TOKİ arsa 2022 başvuruları 2 gün sonra başlıyor! TOKİ'den taksitle ve faizsiz arsa fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığından arsa almak isteyenlerin merakla beklediği TOKİ 2022 arsa başvuruları 2 gün sonra başlıyor. İşte TOKİ'den arsa alabilmek için gerekli şartlar...

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 konut ve 25 dükkanlık yeni proje!

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 ve 25 dükkanlık yeni proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Antakya'ya 464 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

TOKİ'den Antakya'ya 464 yeni konut müjdesi geldi. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Merkez'e 694 yeni konut müjdesi!

TOKİ'den Aksaray Merkez'e 694 yeni konut müjdesi geldi. Söz konusu projenin ihalesi 3 Kasım 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Gaziantep'e 786 konutluk yeni proje!

TOKİ'den Gaziantep'e 786 konutluk yeni proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi 4 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücretliler dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan sosyal konut projesi ile ilgili detayları resmen açıkladı. TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücret alanlar dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın...

TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

Geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuru ile TOKİ Sosyal Konut Projesi duyuruldu. TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bu açıklama ile insanlar sosyal konut projesinin detaylarını sorgulamaya başladı. Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın.

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emeklilere, dar gelirlilere, asgari ücretli ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte TOKİ’den 24 il müjdesi!

TOKİ’den ucuza ev satın almak isteyenler, sık sık TOKİ projelerini kontrol etmektedir. Peki TOKİ başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte detaylar!

TOKİden geniş aileye çözüm proje Haberi

TOKİden geniş aileye çözüm proje

Konutlarda yaşlılara da özel kontenjan ayrılması ve konutların yaşlının ailesine yakın bir yerde olacak şekilde düzenlemesi için anlaşmaya vardı. Edinilen bilgiye göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, yeni projeyi AK Parti'nin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Afyon kampında açıkladı. Bakanlık, yaşlıların birinci ve ikinci kuşak torunlarıyla birlikte olmak istediğini, yapılan sosyal konut projelerinde bunun gözetilmesinin iyi olacağını geçtiğimiz aylarda TOKİ'ye önerdi. Denizbank'ın da kullandırdığı emekli kredisinin bu alana yönlendirilmesi planlandı. 


% 10 KONTENJAN 

Daha önce engelliler için uygulanan özel kontenjan ilk kez yaşlılar için de hayata geçirilecek. Yaşlılara tüm TOKİ konutlarında yüzde 10'luk kontenjan ayrılacak. Evler de yaşlıların kullanımına uygun olacak. Örneğin, mutfak dolaplarının yüksek olmaması, tuvaletlerde yaşlının tutunacağı destekler bulunması gibi düzenlemeler yapılacak.



Sabah 




Haber Takvim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Hükümet, milyonlarca...