30 / 04 / 2024

TOKİnin hedefi

TOKİnin hedefi

Yılın ilk 2 ayında 11 bin konutun ihalesini gerçekleştiren TOKİ, sene sonuna kadar bu rakamı 50 binin üzerine çıkarmayı hedefliyor.

Ayhan Karaca: TOKİ'nin hedefi 100 bin sosyal konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde 100 bin sosyal konut yapımının hedeflendiğini söyledi

Ayhan Karaca: TOKİ'nin hedefi 100 bin sosyal konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Dairesi Başkanı Karaca: "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde 100 bin sosyal konut yapımı hedeflenmektedir" dedi..

TOKİ'nin 2019 hedefi 50 bin konut!

Sürdürülebilir şehircilik anlayışıyla dar ve orta gelirli vatandaşlar için konut üreten TOKİ'nin bu yılki üretim hedefi 50 bin konut. TOKİ Başkanı Ömer bulut, TOKİ'nin Türkiye'nin inşasında taşıdığı büyük sorumluluğu titizlikle yerine getirmeye devam edeceğini belirtti...

ABD'nin hedefi çılgın projeler!

ABD’nin yeni hedefi Türkiye ekonomisi. ABD merkezli Bloomberg kanalı, Başkan Erdoğan’ın “çılgın projeler” olarak nitelediği dev projeleri yapan şirketlere yaptırım uygulanabileceğini açıkladı.

TOKİ'nin 2023 hedefi 1 milyon 200 bin konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin 2023 hedefinin 1 milyon 200 bin konut olduğunu söyledi.

İnci Deri'nin hedefi 140 mağazaya ulaşmak!

İNCİ Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş 2017'de 100'üncü yılını kutlayacak olan markalarının yeni hedeflerini anlattı. Kızıltaş, "2016 için İnci Deri'nin büyüme hedefi yüzde 30. Önümüzdeki yıl 140 mağazaya ulaşacağız" dedi.

TOKİ'nin 2023 hedefi 1 milyon 200 bin konut!

Türkiye'nin 78 ilinde 689 şantiyesinde çalışma yürüten TOKİ Başkanı Ergün Turan, "Bugün itibarıyla TOKİ'nin ürettiği konut sayısı 637 bini aşmış durumda. 2023 hedefimiz 1 milyon 200 bin konut" dedi.

TOKİ'nin 2015 hedefi 50 bin konut üretmek!

Mimar ve Mühendisler Grubu'nca Şişli'de bir otelde düzenlenen çalışma toplantısına katılan Turan, TOKİ'nin daha önce yaptığı binaları şekil ve imarları yönünden değerlendirerek, toplu konut hamlesini küçültmenin bir anlamının olmadığını söyledi.

TOKİ'nin 2015 yılı hedefi 50 bin konut!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "2015 yılında 50 bin konut hedefimiz var. Türkiye'de 20 yıl içinde 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım. TOKİ'nin kentsel dönüşümde de öncü kuruluş haline getirme hedefiyle çalışıyoruz" dedi.

Mitsubishi'nin hedefi 2015'te 270 milyon ciro!

Japon sanayi devi Mitsubishi Electric, öncelikli pazar olarak gördüğü Türkiye' de genç nüfusa yatırım yapma kararı aldı. Mitsubishi' nin hedefi 2015' te 270 milyon ciro...

TOKİ'nin 7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması'na dava!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, TOKİ’nin düzenlediği, “7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması”na dava açtı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Candan, yarışma şartnamesinin hiçbir yasal düzenlemeyi dayanak almadığını söyledi.

Mehmet Ergün Turan: Akyazı Stadı, Türkiye'nin ender statlarından biri olacak!

TOKİ'nin Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve diğer kurumlarla gerçekleştiği ortak projeleri yerinde görmek üzere Trabzon'a gelen Turan, Akyazı sahilinde, Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ'nin görevleri nelerdir?

Özellikle sosyal konut üretimi için kurulmuş olan kamu kuruluşu olan TOKİ, dar ve orta gelirli vatandaşların nitelikli konut ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor. Peki TOKİ'nin görevleri nelerdir?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

TOKİ'nin telefon numarası nedir?

Dar ve orta gelirli vatandaşların nitelikli konut ihtiyacını karşılama amacını güden, TOKİ'yi günde ortalama 1200 kişi arayıp bilgi almak istiyor. Peki, TOKİ'nin telefon numarası nedir? İşte TOKİ iletişim bilgileri..

TOKİnin hedefi Haberi

TOKİnin hedefi

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yılın ilk iki ayında 11 bin konutun ihalesini gerçekleştirdiklerini ve sene sonuna kadar bu sayının 50 bini aşmasını hedeflediklerini bildirdi. 


Turan, Gaziantep'teki kentsel dönüşüm alanlarında yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, orta ve alt gelir grubundaki vatandaşları bütçeyi zorlamayacak rakamlarla ev sahibi yapmaya çalıştıklarını söyledi. 


Bu kapsamda Türkiye'nin dört bir yanında yoğun çalışmalar yürüttüklerini anlatan Turan, her geçen gün önemli adımlar atarak daha fazla kişiye ulaşmaya çalıştıklarını vurguladı. 


Her geçen gün Türkiye'nin farklı alanlarından yoğun talep aldıklarını dile getiren Turan, şöyle konuştu: 


"Bu taleplere cevap verebilmenin arzusu içerisindeyiz. Bu kapsamında yılın sadece ilk 2 ayını kapsayan ocak ve şubat döneminde 11 bin konutu ihale ettik. İnşallah en kısa sürede bunları tamamlayacağız. Bu arzuyla çalışmalarımızı sürdürürken öte yandan da yeni konut...