07 / 05 / 2024

tokinin sapanca ihalesi

tokinin sapanca ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı Sakarya Sapanca'ya konut, sosyal donatı, genel, adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı yaptırmak üzere ihale açtı.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Sapanca Bisiklet Yolu'nun ihalesi bugün!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nden Sapanca Gölü kıyılarına ulaşacak yeni yürüyüş ve bisiklet yolunun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Sapanca İcra Dairesi'nden satılık gayrimenkul! 8 milyon TL'ye!

Sakarya Sapanca'da yer alan Sapanca İcra Dairesi tarafından 8 milyon 18 bin 699,43 TL değerindeki gayrimenkul satışa çıkıyor. Gayrimenkulün satış ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak. 

Sapanca Belediyesi'nden arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Sapanca Belediye Başkanlığı, arsa üzerinde tesisler yaptırılıp, işletilmesi ve 25 yıl kira süresi sonunda devredilmesi işini 25 milyon 60 bin TL'ye ihale edecek.

Sapanca Hacımercan Spor Tesisleri'nin ihalesi 11 Ağustos'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca'da hayata geçirilecek Hacımercan Spor Tesisleri için ihaleye çıkılıyor. Yapım ihalesi 11 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek.

Sapanca Hacımercan Tesisleri’nin ihalesi 11 Ağustos'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sapanca Hacımercan Tesisleri’nin ihalesi nin 11 Ağustos'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Sapanca Arıtma Tesisi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Sapanca arıtma tesislerinin ihalesi tamam!

Sapanca Memnuniye İçmesuyu Arıtma Tesisi inşası ve Karapürçek İçmesuyu Artıma Tesisi rehabilitasyonu için hazırlanan projelerin ihalesi gerçekleştirildi.

Sapanca altyapı projesinin ihalesi 25 Ağustos'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun Sapanca’ya müjdesini verdiği altyapı projesi 25 Ağustos Perşembe günü ihaleye çıkıyor.

Sapanca Kültür Merkezi'nin ihalesine 6 teklif!

Sapanca’ya kazandırılacak yeni kültür merkezi projesinin ihalesi dün yapıldı. 6 firmanın teklif verdiği ihalenin komisyon başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören üstlendi.

Sapanca Kültür Merkezi'nin ihalesi yarın!

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Projesini kamuoyuna duyurduğumuz Sapanca Kültür Merkezi için yarın ihaleye çıkıyoruz. Sapanca’ya ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sapanca Kültür Merkezi ihalesi 13 Nisan'da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Daha önce projesini kamuoyu ile paylaştığımız Sapanca Kültür Merkezi için 13 Nisan Çarşamba günü ihaleye çıkıyoruz. Sapanca’ya ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

TOKİ Sakarya Sapanca 500 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Sakarya ili Sapanca ilçesi 500 kişilik yurt binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

tokinin sapanca ihalesi Haberi

tokinin sapanca ihalesi


Sapanca'ya tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas 240 adet konut, 1 adet ticaret merkezi, genel, adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı gerçekleştirilecek.


Yer tesliminden itibaren 500 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine tüm istekli firmalar katılabilecek.


İhale, 20 Mart 2008 tarihinde saat 15.00'de TOKİ'de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.


Tüm isteklilere açık olan ihalede firmalar dokümanı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı-İhale Dairesi Başkanlığından görebilecekleri gibi aynı yerden bedeli mukabili temin edebilecekler.


Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek.


Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale...