03 / 05 / 2024

tokinin yöresel evleri

tokinin yöresel evleri

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, "2023 yılı bir milyon konut hedefimizin, ikinci 500 bin konutluk hedefinde cumhuriyetimizin 100'üncü yıl dönümüne kadar yapacağımız konutların tamamı yöresel mimariye uygun olarak gerçekleştirilecek" dedi....

Ankara'nın yöresel mimari dokusu Gölbaşı'nda yaşatılacak!

Gölbaşı Belediyesinin, Ankara''nın yöresel mimari dokusunu yaşatmak, kentsel dönüşüme destek vermek ve kaçak yapılaşmayı önlemek amacıyla başlattığı Ankara Evleri Projesi kapsamında yapımı süren ev sayısının 22''den 25''e çıkarıldığı bildirildi...

Nef Ataköy 22 Evleri fiyat listesi

Nef Ataköy 22 Evleri fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik, fitness center, sauna, spor alanları yer alıyor...

Çengelköy Park Evleri yarın brunch düzenliyor!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında inşa edilen Çengelköy Park Evleri yarın brunch düzenliyor. Projeden konut alan ev sahipleriyle yapılacak toplantı satış ofisinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Çengelköy Park Evleri'nde fiyatlar 235 bin dolardan başlıyor!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında inşa edilen Çengelköy Park Evleri, Dubai'de düzenlenen Cityscape Fuarı'nda Ortadoğulu yatırımcılarla buluştu.2015'te yaşamın başlayacağı projede fiyatlar 235 bin dolardan başlıyor...

Çekmeköy Efedra Evleri'nde peşinde yüzde 10 indirim! 36 ay 0 faizle!

Çekmeköy Efedra Evleri kapsamında yer alan daire seçenekleri için uygulanan ödeme planları arasında peşinde yüzde 10 indirim ya da 36 ay faizsiz ödeme seçeneği bulunuyor. ayrıca kişiye özel bir ödeme tablosu da oluşturuluyor.

Düzce Beyköy TOKİ Evleri! 104 bin TL!

TOKİ tarafından Düzce – Beyköy toplu konut uygulaması kapsamında 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa sunulan Düzce Beyköy TOKİ Evleri'nde fiyatlar 104 bin liradan başlıyor. Düzce Beyköy TOKİ Evleri son başvuru tarihi 30 Eylül.

Çengelköy Park Evleri’nin konakları Citscape Fuarı’nda yatırımcılarla buluştu!

Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri, dünyanın çekim merkezi olan Dubai’de düzenlenen Cityscape Fuarı’nda Ortadoğulu yatırımcılarla buluştu.

Çengelköy Park Evleri ödeme planı!

Çengelköy Park Evleri ödeme planı bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Çengelköy Park Evleri'nde teslimler Aralık 2015'te gerçekleşecek. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konutlar yer alıyor...

TOKİ’den Taraklı’ya 96 yöresel konut!

Sakarya’nın Taraklı ilçesine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yöresel mimariye sahip 96 adet konut yapılacak.‘Sakin Şehir’ ödülü bulunan Taraklı ilçesi, en son 2013 yılında ‘Türkiye Ulusal Destinasyonu’ olarak belirlenmişti.

Çengelköy Park Evleri'nde 872 bin dolara 5+1 rezidans!

2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi hedeflenen Çengelköy Park Evleri'nde rezidans ve villalar yer alıyor. Projede 5 oda 1 salon rezidansların fiyatları 872 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Çengelköy Park Evleri'nde 235 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Çengelköy Park Evleri'nde 73 rezidans, 27 villa ve 116 konak yer alıyor. Çengelköy Park Evleri'nde yer alan 1 oda 1 salon rezidansların fiyatları 235 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Kıyıkent Evleri ne zaman teslim edilecek?

Seyhan Belediyesi eski Başkanı Azim Öztürk’ün “ Bir yılda teslimat ” sloganıyla TOKİ tarafından yapımını gerçekleştirilen Kıyıkent Evleri’nin aylardır teslim edilmemesi hak sahiplerini huzursuz ediyor.

Çengelköy Park Evleri'nde yaşam 2015 sonunda başlayacak!

SELİMOĞLU ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri ' nde yaşam 2015 sonunda başlayacak...

tokinin yöresel evleri Haberi

tokinin yöresel evleri


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, "2023 yılı bir milyon konut hedefimizin, ikinci 500 bin konutluk hedefinde cumhuriyetimizin 100'üncü yıl dönümüne kadar yapacağımız konutların tamamı yöresel mimariye uygun olarak gerçekleştirilecek" dedi.


Çalışmaları yerinde incelemek üzere Niğde'ye gelen Karabel, Valilik Toplantı Salonu'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, TOKİ'nin yaklaşık 11 yılda 610 bin konuta ulaştığını, Türkiye'nin dört bir tarafında özel sektörün gitmediği alanlarda  81 il, 900 ilçe, belde ve köylerinde konut yaptıklarını belirtti. Karabel, aynı zamanda fiyat dengelenmesini sağlayacak politika izlediklerini söyledi. 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci 500 bin konut hedefinin yaklaşık 50 bin konutluk kısmını tamamladıklarını belirten Karabel, şunları kaydetti:


"Yeşil alanları, oyun okulu, ticaret merkezleri, oyun bahçeleri, rekreasyon alanları, sağlam kullanılabilir her türlü sosyal tesisi bulunan şehir adacıkları oluşturduk. 2012...