30 / 04 / 2024

TOKİye gelen başvuru sayı oranları

TOKİye gelen başvuru sayı oranları

TOKİ Ağustos ayında toplamda 291 adet konutun satışını gerçekleştirdi. TOKİ'ye gelen başvuru sayısı ise 279 oldu, bu sayede TOKİ'nin 2014 yılında aldığı başvuru sayısı 17 bin 529 oldu.

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı, başvuru koşulları ne? 2022 TOKİ sosyal konut projesi ayrıntıları...

TOKİ sosyal konut projesi başvuru tarihi ve koşulları gibi detaylar bekleniyor. 81 ili kapsayan TOKİ Sosyal Konut Projesi, dar gelirlilere kolay ulaşılabilirlik sağlıyor. Peki TOKİ'ye kimler başvurabilir? İşte TOKİ projesinde son gelişmeleri...

TOKİ'nin o projesine gelen başvuru sayısına inanamayacaksınız!

TOKİ'nin Türkiye'nin 67 şehrinde başlattığı 50 bin konut projesi için başvuru bugün itibariyle sona eriyor. Kampanya kapsamındaki konutlara 634 bin 724 kişi başvurdu. Bir projeye ise 157 bin 391 başvuru geldi.

TOKİ'nin 50 bin konutuna gelen başvuru, güvenin göstergesidir!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, "50 bin yeni sosyal konut kampanyasına gelen başvurunun bu kadar yüksek olması, milletimizin TOKİ'ye duyduğu güveni bir kez daha kanıtlar niteliktedir" dedi...

TOKİ Silivri'ye kaç başvuru geldi 2019?

TOKİ Silivri'ye kaç başvuru geldi 2019 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 685 adet konut bulunuyor. İşte TOKİ Silivri Alipaşa 2019 başvuru sayısı...

TOKİ başvuru sayısı kaç oldu?

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına talep yağıyor. Kampanyaya gelen başvuru sayısı 500 bini geçti. Peki TOKİ 2019 kampanyasında hangi ile kaç başvuru geldi?

Sapanca Kestanelik TOKİ'ye 141 başvuru geldi!

TOKİ tarafından Sapanca Kestanelik'te inşa edilen 447 daire için 141 başvuru geldi. Başvuru sayısının düşüklüğü fiyatlarının yüksekliği sebebiyle kaynaklandı.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuru günü 2017!

Osmaniye Yeşilyurt Toplu Konut uygulaması kapsamında 1 adet konut açık satışa sunulacak. İşte, TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuru günü 2017...

Kütahya Emet 4. TOKİ Konutları'nda başvuru süresi uzuyor!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca halktan gelen talep üzerine başvurusu sona eren 4.TOKİ konutlarında başvuru süresinin bir süre daha uzatılacağını açıkladı.

TOKİ Çorum Kargı başvuru dönemi başladı!

69 adet daireden meydana gelen TOKİ Çorum Kargı başvuru dönemi başladı. TOKİ Çorum Kargı 'daki daireler kuralı olarak satılacak.

Karahayıt TOKİ Evleri son başvuru tarihi!

258 adet daireden meydana gelen Karahayıt TOKİ Evleri projesinde başvuru dönemi devam ediyor. İşte, Karahayıt TOKİ Evleri son başvuru tarihi...

TOKİ Manisa Kula başvuru yeri!

208 adet daireden meydana gelen TOKİ Manisa Kula Alt gelir grubu projesinde yer alan 2 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Manisa Kula başvuru yeri neresi?

TOKİ Aşkale başvuru tarihleri!

138 adet daireden meydana gelen TOKİ Erzurum Aşkale projesindeki daireler kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Aşkale başvuru tarihleri...

TOKİ Tokat Artova başvuru süresi yarın başlıyor!

TOKİ Tokat Artova başvuru süresi yarın başlıyor. 31 Mart 2016 tarihine kadar devam edecek başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul edilecek.

TOKİye gelen başvuru sayı oranları Haberi

TOKİye gelen başvuru sayı oranları

TOKİ Ağustos ayında toplam 291 satış yaptı. TOKİ'ye gelen başvuru sayısı ise 279. Böylelikle TOKİ'nin 2014 yılında aldığı toplam başvuru sayısı 17 bin 529 ve satış adedi ise 2 bin 873 oldu. 


TOKİ'ye Ağustos'un ilk haftasında 165, ikinci haftasında 1, dördüncü haftasında ise 113 başvuru geldi. Üçüncü haftasında ise herhangi bir başvuru gelmedi. 


TOKİ'nin Ağustos ayında gerçekleştirdiği satış rakamları ise haftalara şöyle yayılıyor. İlk hafta 146 satış, ikinci hafta 28 satış, üçüncü hafta 11 satış ve dördüncü hafta ise 106 satış gerçekleştirildi. 



Kübra...