14 / 05 / 2024

Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Tokmakcıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

Araçoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Araçoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Araç tarafından kuruldu. 

Bostancıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bostancıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yener Bostancı tarafından kuruldu. 

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nahhas, Riham Nahhas ve Ghalıe Nahas ortaklığında kuruldu.

Arıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 800 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Arı ve Musa İlhan ortaklığında kuruldu. 

Oruçoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oruçoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arzu Azgın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özyüzbaşıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyüzbaşıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Ziyanak tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Naccar Oğlu İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naccar Oğlu İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ghassan Najjar tarafından kuruldu.

Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Tokmakcıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aynacıoğulları İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğulları İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Mustafa Aynacı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Başakoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Başakoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başak, Sema Başak ve Samet Mecit Başa ortaklığında kuruldu.

Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ferhat Tokmakcıoğlu tarafından kuruldu. 


Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve uruluşları tarafından...