29 / 07 / 2024

Tokuyo koltuk modeli

Tokuyo koltuk modeli

Türkiye’nin masaj koltuğunda lider markası Cellini, 6 farklı masaj programına ve 4 farklı masaj metoduna sahip Tokuyo koltuk modelini kullanıcılarının beğenisine sunuyor

İzmir'deki kentsel dönüşüm modeli nasıl işliyor?

İzmir'de geçtiğimiz yıl meydana gelen depremin ardından kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi. Peki İzmir'deki kentsel dönüşüm modeli nasıl işliyor? İşte İzmir'in kentsel dönüşümü...

İzmir Yenifoça Yat Limanı, Yap-İşlet-Devret Modeli ile yaptırılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi 3996 sayılı Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli çerçevesinde yaptırılması işini ihale edecek. 

Ekonomi için 'Esham' modeli önerisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a salgından güçlü çıkış yöntemi olarak ekonomide Osmanlı'da da kullanılan 'Esham' modeli önerildi. Erdoğan, devletin faizsiz finansmanı olarak değerlendirilebilecek modelle ilgili 'Çalışın' talimatı verdi.

Kuzeybatı Gayrimenkul'ün yeni iş modeli: KBİŞortağım oldu!

Gayrimenkul sektörüne yenilikçi çözümler sağlayan Kuzeybatı Gayrimenkul, geliştirdiği KBİŞortağım modeli ile gayrimenkullerin pazarlanmasında hızlı yol alınmasına yol açtı.

Kiralık yazlıklarda koronavirüse karşı sertifikalı ev modeli!

Saros Körfezi'nin Erikli ve Yayla sahillerindeki kiralık yazlıklarda Kovid-19'a karşı sertifikalı ev modeli uygulanıyor.

Limak Holding'ten Sibirya'ya 12 bin koltuk kapasiteli buz hokeyi stadı!

Limak Holding, Sibirya’nın güneybatısında yer alan 1.2 milyonluk nüfusa sahip Omsk şehrinde 12 bin koltuk kapasiteli buz hokeyi stadı inşa edecek...

Otomatik Değerleme Modeli ile gayrimenkullerin değeri hesaplanacak!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa’nın mobil uygulamasına gelen yenilik ile Otomatik Değerleme Modeli ile gayrimenkullerin değerleri hesaplanabilecek...

Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanunda Değişiklik Teklifi!

Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi gereğince yap-işlet-devret modeli kapsamında yatırım ve hizmet alımı işleri için ilgili sözleşmeye taraf şirkete yapılacak ödemelerin ertelenmesi amaçlanıyor.

Hamdi Akın: Yap-işlet-devret modeli finansman modelidir!

CEO Club Banka Dışı Finans Zirvesi'nde konuşan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, yap-işlet-devret modelinin günümüzde yanlış anlaşıldığını, finansman modeli olduğunu ifade etti....

Emlak sanayi modeli geliyor!

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan 2 yeni organize sanayi bölgesi ve uzun süre kiralamaya uygun fabrika talep etti. İSO, emlak sanayi modeli ile İstanbul sanayisinin  yerleşiklik sorununun çözülmesi planlanıyor.

Dekar Kıyıbahçe Ödeme Korumalı Finans Modeli nedir?

Dekar Kıyıbahçe Ödeme Korumalı Finans Modeli ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Dekar Kıyıbahçe Ödeme Korumalı Finans Modeli ile satışa çıktı!

Emlak sektöründe projelerin yarım kalmasını önlemek için Yapı Kredi yeni bir model oluşturdu. Ödeme Korumalı Finans Modeli ilk kez Dekar Kıyıbahçe Çekmeköy'de denenecek.

Şehir içlerindeki sanayi tesisleri yapı kooperatif modeli ile taşınıyor!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, şehir içlerindeki sanayi tesislerinin yapı kooperatif modeli ile taşınmasını kaleme aldı...

Tokuyo koltuk modeli Haberi

Tokuyo koltuk modeli

6 farklı masaj tekniğini ustalıkla uygulayabilen Cellini Tokuyo; sırtta çift minder özelliği sayesinde kullanıcılarına benzersiz bir yorgunluk terapisi sunuyor.


Basenlerden Kavrayıcı Özel Masaj Tekniği

Yoğurma, Vurma, Baskı, Shiatsu, Vibrasyon ve Sekronize masaj tekniklerini ustalıkla  uygulayabilen Cellini Tokuyo, kalça ve bacakları yanlardan sararak basenlere tam bir masaj uyguluyor. Şık tasarımıyla birlikte, kolay kullanımlı kumanda paneline de sahip olan Cellini Tokuyo,  “Pause” özelliğiyle istenildiği zaman masaja ara verebilme imkanı sunuyor.


Sırtta Çift Minder Özellikli 180 Derecelik Pozisyonda Masaj İmkanı

Sırtta çift minder özelliği sayesinde kullanıcılarına büyük rahatlık sağlayan Cellini  Tokuyo,180 derecelik pozisyonda masaj yapma imkanına sahip. Farklı açılara ayarlanabilir özelliği sayesinde kullanıcılarının her türlü masaj isteğine rahatlıkla cevap verebiliyor.


İsteğe Bağlı Manuel Masaj İmkanı

Aydınlatıcı kumanda paneline ve şık bir görünüme sahip olan Cellini Tokuyo; ayak tabanına...