28 / 04 / 2024

Tolga Çevikin villası

Tolga Çevikin villası

Eşi Özge Çevik ile 5 gündür Çeşme Alaçatı'da olan Tolga Çevik, Yeni Mecidiye Mahallesi'nden 750 bin TL'ye havuzlu, bahçeli villa aldı. Çift tapu işlemlerinden sonra İstanbul'a döndü...

Tolga Karel'in Beylerbeyi'ndeki villasına tedbir!

Tolga Karel’e nafaka davası açan Günay Musayeva, oyuncunun Beylerbeyi’ndeki 1 milyon 200 bin TL’ye satışa çıkan villasına tedbir koydurttu.

Şahan Gökbakar villasını 4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Ünlü komedyenin evinin dış cephesine geçtiğimiz günlerde satılık ve kiralık levhaları asıldı. Gökbahar, villasının satışı için 4 milyon dolar talep ediyor.

Tolga Bıyıklıoğlu MESA'ya geçiyor!

SİNPAŞ Group şirketlerinde 10 yılı aşkın süredir çalışan Tolga Bıyıklıoğlu geçtiğimiz günlerde SİNPAŞ'tan ayrılmıştı. Bıyıklıoğlu geçtiğimiz günlerde ortaklık yapısı değişen yabancı bir fonun satın aldığı MESA'ya geçiyor.

İşte Ayşe Tolga'nın evi!

Ayşe Tolga, kızı Can Yael ile taşındığı ve kendine yeni bir hayat kurduğu Çekmeköy’deki evinde Elle Decoration dergisini ağırladı. Dört katlı evin kullanım alanı 280 m2 ve beş odası bulunuyor.

Arda Turan, Madrid'deki villasından İstanbul'da yaptırdı!

Türkiye 'ye geldiğinde rahat etmek isteyen Arda Turan, Madrid 'deki dillere destan villasının bir benzerini İstanbul'da yaptırdı.

Hande Yener lüks villasından ayrılıp rezidans dairesine taşınıyor!

Konserden konsere koşan Hande Yener, akıllı yatırımcı çıktı. Kendisine ait birçok gayrimenkulü olan sanatçı, lüks villasından ayrılarak bir rezidans dairesine geçmeye hazırlanıyor.

Turgay Demirel'in Boğaz'a nazır villasına haciz geldi!

Artvin'deki bir HES projesinin hisselerini 900 bin dolara alan, ancak borcunun yarısını ödemeyen eski Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in Boğaz'a nazır villasına haciz geldi..

Eyşan Özhim Riva'daki villasını 1.5 milyon TL'ye satışa çıkarttı!

Eyşan Özhim, yapımcısı olduğu film gişede batınca büyük borca girdi. Riva'daki villasını satışa çıkaran manken, alıcı çıkmayınca 200 bin dolar indirim yaptı.

Eyşan Özhim Riva'daki villasını satıyor!

Eski manken Eyşan Özhim, yapımcısı olduğu film gişede batınca borca girdi. Riva'daki villasını satışa çıkaran Özhim, istediği fiyata alıcı çıkmayınca 200 bin dolar indirim yaptı.

Ünlü rapçi Lil Wayne villasını 18 milyon dolara satıyor!

ABD'li ünlü rapçi Lil Wayne, geçtiğimiz ay boşalttığı lüks villasını satacağını açıkladı. Wayne'in çatısında kayak alanı olan lüks yalısının satış fiyatı ise 18 milyon dolar..

Avrupa'nın en güzel 40 villasından 3'ü Türkiye'de!

Guardian Gazetesi, turistleri kabul eden Avrupa'nın en güzel 40 villasını derledi. Türkiye'den 3 villa listede. Kalkan'daki Villa Ilda'ya geniş ailelerle yapılacak tatil için geniş bir havuza ve "müthiş bir manzaraya" sahip olduğu söyleniyor.

Tolga Türkanık kimdir?

Tolga Türkanık, 1 Mart 2015 itibariyle Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu. Peki, Tolga Türkanık kimdir? Tolga Türkanık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tolga Türkanık...

Tolga Türkanık, Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu!

47 yılı aşkın süredir Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi olarak hizmet veren Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürlük görevine 1 Mart 2015 itibariyle Tolga Türkanık atandı.

Tolga Çevikin villası Haberi

Tolga Çevikin villası

Tolga Çevik, 'Hoşgeldin Arkadaşım' ve 'Patron Mutlu Son İstiyor'dan kazandığı parayı gayrimenkule yatırdı. Eşi Özge Çevik ile 5 gündür Çeşme Alaçatı'da olan Tolga Çevik, Yeni Mecidiye Mahallesi'nden 750 bin TL'ye havuzlu, bahçeli villa aldı. Çift tapu işlemlerinden sonra İstanbul'a döndü. 



Volkan Baş/ Posta...