22 / 07 / 2024

Tolga Ekrem Aytan

Tolga Ekrem Aytan

İstanbul Park Hilton Enternasyonal Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 Şubat 2015'te, 950 bin TL sermaye ile Şişli'de, Tolga Ekrem Aytan Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Ekrem İmamoğlu'dan 'ikinci metrobüs' projesi!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında TEM otoyolu üzerine Sultanbeyli'den Esenyurt'a kadar bir ekspres hat projesi hazırladıklarını açıkladı. 

Tolga İdikat Emlakjet’in yeni genel müdürü oldu!

Türkiye’de emlak seri ilan sektörünün en büyük online portalları arasında yer alan iLab Holding yatırımı Emlakjet’in Genel Müdürlük görevine Tolga İdikat atandı.

Ekrem İmamoğlu’nun cemevi projesi suya düştü!

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde tek çivi çakmadığı belirtilen cami projesinin ardından, vaat ettiği ‘cemevi’ sözünü de tutmadı. Proje alanı göle döndü.

Ekrem İmamoğlu: İBB bütçesinin rehabilitasyona ihtiyacı var!

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada "İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin genel bütçesinin ciddi anlamda bir rehabilitasyona ihtiyacı var" dedi

Ekrem İmamoğlu Park Teras AVM'ye ortak mı?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beyaz İnşaat’ın projesi Park Teras AVM'ye ortak olduğunu belirtti. 

Ekrem İmamoğlu: Çevre, imar ve deprem sorununu çözeceğim!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’la ilgili 5 büyük hedefini açıkladı. İmamoğlu, 5 büyük hedefinden birinin doğru kentsel planlama ile çevre imar deprem sorunu çözmek olduğunu söyledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan babasına imar kolaylığı iddiası!

CHP’li Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun babasına ait olan ‘heyelan bölgesi ve riskli alan’ raporlu araziyi imara açmak için zemin etüdü yaptırdığı söyleniyor. 

Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü modelini İstanbul’da uygulayacağız!

Adı CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adaylığı için geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Beylikdüzü modelini İstanbul genelinde uygulayacağız” dedi.

Ekrem Yüce kimdir?

Ekrem Yüce, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Ekrem Yüce kimdir? Ekrem Yüce bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ekrem İmamoğlu'nun babası gayrimenkul zengini çıktı!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'nun Kaz Dağları'nda 60'ın üzerinde 128 dönüm arazi, 24 daire, 6 kerpiç ile 2 köy evi satın aldığı belli oldu.

Tolga Ülkealan: Konut fiyatları artacak!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, gayrimenkul sektöründeki kur etkisini değerlendirdi. Ülkealan, konut yatırımı için en uygun zaman olduğunu belirterek, fiyatların artacağını söyledi.

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Yağlı tarafından kuruldu. 

Tolga Bilgiç, Cathay Group'un yeni satış ve pazarlama müdürü oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Bilgiç oldu. 

Tolga Ekrem Aytan Haberi

Tolga Ekrem Aytan

İstanbul Park Hilton Enternasyonal Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi 950 bin TL sermaye ile 10 Şubat 2015'te, Tolga Ekrem Aytan Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


İstanbul Park Hilton Enternasyonal Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti verenler ile devre mülkler hariç) 



İstanbul Park Hilton Enternasyonal Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Şişli, Maçka Mahallesi, Bayıldım Caddesi...