06 / 05 / 2024

Tolga Karel ile günay musayeva

Tolga Karel ile günay musayeva

Tolga Karel’e nafaka davası açan Günay Musayeva, oyuncunun Beylerbeyi’ndeki 1 milyon 200 bin TL’ye satışa çıkan villasına tedbir koydurttu.

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Türkiye’den taşınmış olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmesinin ardından ev satın almıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de arsa satın aldığı öğrenildi.

Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa aldı! 

Şu sıralar Arıza dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa satın aldı. Sarıtaş arsa üzerinde ev inşa ettirecek. 

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Faik Tolga Serdaroğlu tarafından kuruldu.

Karel Konut Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karel Konut Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hami Ünsal tarafından kuruldu.

Tolga Mendi ve Damla Can aynı eve taşındı!

Oyuncu Tolga Mendi, 8 aydır birlikte olduğu Survivor yarışmacısı Damla Can ile aynı eve taşındı. 

Tolga Karel Florida'dan ev aldı!

Sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakan ve Amerika'ya yerleşen Tolga Karel, uzun bir süredir tır şoförü olarak çalışıyor. Ailesiyle birlikte Florida'ya taşınan Karel, yeni evinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. 

Karel Grup Mühendislik Elektrik Medikal ve Nakliye  Limited Şirketi kuruldu!

Karel Grup Mühendislik Elektrik Medikal ve Nakliye  Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çelik tarafından kuruldu. 

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Yağlı tarafından kuruldu. 

Karel Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karel Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tomris Karel Çelen tarafından 200 bin TL sermaye ile 13 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Tolga Ergin, Sinpaş GYO'dan Moment Yapı'ya transfer oldu!

Başarılı konut projelerine attığı imzalar ile adını duyuran Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş'ye transfer oldu.

Tolga Yüksel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Kuyumculuk Saat Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Yüksel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Kuyumculuk Saat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erol Yüksel ve Tolga Yüksel ortaklığında kuruldu.

Tolga Karel'in Beylerbeyi'ndeki villasına tedbir!

Tolga Karel’e nafaka davası açan Günay Musayeva, oyuncunun Beylerbeyi’ndeki 1 milyon 200 bin TL’ye satışa çıkan villasına tedbir koydurttu.

Arslan Tolga Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arslan Tolga Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün Esentepe'de açıldı.

Tolga Karel ile günay musayeva Haberi

Tolga Karel ile günay musayeva

Oyuncu Tolga Karel ile eski eşi Azeri manken Günay Musayeva arasında sular durulmuyor. Oğlu Cihangir Can Önce için 500 liralık iştirak nafakası yetmediğini ve nafakanın aylık 5 bin liraya yükseltilmesini isteyen Musayeva, oyuncunun gayrimenkullerine de tedbir konulmasını istedi. Mahkeme oyuncunun Beylerbeyi’ndeki 1 milyon 200 bin TL’ye satışa çıkardığı villasına tedbir koydu. İstanbul Aile Mahkemesi'ne dava açan Musayeva, dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Amerikalı eşine 20 bin dolara pırlanta yüzük aldı, düğün için 90 bin dolar harcadı. Benim çocuğumun ise doğuştan gelen konuşamama hastalığı var.


ABD'YE YERLEŞECEK

Bu kadar lüks içinde yaşarken çocuğu için 500 lira nafaka ödemesi akla, vicdana ters. Karel’in mal varlığını satıp ABD’ye yerleşme ihmali bulunduğu için taşınmazlarına tedbir konulsun ve nafaka 5 bin liraya çıkartılsın." Bu savunma üzerine...