17 / 05 / 2024

Tolga Şahlıoğlu

Tolga Şahlıoğlu

Büron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhittin Nüvit Şahlıoğlu, Tolga Şahlıoğlu, Emine Şahlıoğlu ve Merve Şahlıoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Doğru kentsel dönüşüm nasıl olmalı?

Doğru kentsel dönüşüm nasıl olmalı? Kentsel dönüşüm projelerinde nelere dikkat edilmeli? Merak edilen soruları Kentsel Dönüşüm Uzmanı Tolga Şahlıoğlu yanıtladı.

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in CEO’su oldu! 

2021 yılının ilk çeyreğinde Inhouse Global’in bünyesine geçen Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su oldu. 

Yeni binaların yapımında tüm sorunlar çözülüyor!

Dartes Kentsel Dönüşüm Hizmetleri firmasının sahibi kentsel dönüşüm uzmanı Tolga Şahlıoğlu, 30 Haziran 2020 tarihine ertelenen yeni otopark yönetmeliğinin bir kez daha ertelenerek 31 aralık 2020 tarihinde yürürlüğe girmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

6306 sayılı Yasa Yönetmeliği ve kentsel dönüşüm!

Kentsel Yenileme Uzmanı Tolga Şahlıoğlu, Emlakkulisi.com okurları için 6306 sayılı Yasa Yönetmeliği ve kentsel dönüşüm konusunu kaleme aldı.

Tolga Şahlıoğlu: Yıkılır korkusuyla deprem testinden kaçmayın!

Dartes Kentsel Dönüşüm Hizmetleri şirketinden Kentsel Yenileme Uzmanı Tolga Şahlıoğlu, bina sahiplerinin evlerinden acil çıkarılma ve müdürlenme gibi durumlardan çekindikleri için deprem testi yaptırmadıklarını söyledi…

Binalarımızı depreme karşı dayanıklı hale getirmeliyiz!

Kentsel Yenileme Uzmanı Tolga Şahlıoğlu, Silivrideki 5,8 şiddetinde meydana gelen depremle ilgili makale kaleme aldı. İşte Şahlıoğlu'nun makalesi...

Bağdat Caddesi Derneği kuruldu!

Bağdat Caddesi Derneği Avukat Ali Güvenç Kiraz tarafından kuruldu. Derneğin geçici yönetim kurulu Avukat Ali Güvenç Kiraz, Tolga Şahlıoğlu, Erdem Köseoğlu, Yücel Gündüz, Feray Temur'dan oluşuyor... 

Tolga Alişoğlu, WaterGarden Genel Müdürü oldu!

Türkiye’nin sosyal yaşamına yön verecek olan WaterGarden projesinin Genel Müdürü pozisyonuna Tolga Alişoğlu atandı. Alişoğlu, 9 Eylül Üniversitesi İktisat mezunu olup master ve doktorasını Yeditepe Üniversitesi’nde yaptı.

Şahlıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şahlıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Safiye Baydın ve Kemal Baydın tarafından 500 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

Tolga Bıyıklıoğlu MESA'ya geçiyor!

SİNPAŞ Group şirketlerinde 10 yılı aşkın süredir çalışan Tolga Bıyıklıoğlu geçtiğimiz günlerde SİNPAŞ'tan ayrılmıştı. Bıyıklıoğlu geçtiğimiz günlerde ortaklık yapısı değişen yabancı bir fonun satın aldığı MESA'ya geçiyor.

Tolga Alişoğlu: Sign of the City Awards, rekabetçi bakış açısını tetikliyor!

SİGN of the City Awards'ın Türkiye ekonomisinin lokomotifi gayrimenkul sektörünü bir araya getirdiğini ifade eden Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu yarışmanın inşaattaki rekabetçi bakış açısını tetikleyeceğini dile getirdi.

Büron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhittin Nüvit Şahlıoğlu, Tolga Şahlıoğlu, Emine Şahlıoğlu ve Merve Şahlıoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Tolga Şahlıoğlu Haberi

Tolga Şahlıoğlu

Büron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhittin Nüvit Şahlıoğlu, Tolga Şahlıoğlu, Emine Şahlıoğlu ve Merve Şahlıoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta kuruldu. 


Büron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-  Her türlü bina ve yapı için,  mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. Her türlü proje hazırlama hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. İslah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerinin yapımı. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar,danışmanlık, etüt, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. Konusuyla ilgili her türlü dengeleme, hesaplama, yazım ve çizim...