05 / 05 / 2024

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Yağlı tarafından kuruldu. 

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Erhan Ergül tarafından kuruldu.

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi bugün 2 milyo 230 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yaşar tarafından açıldı.

Üçlü Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Üçlü Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından  kuruldu.

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Karağaçlı tarafından kuruldu.

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Faik Tolga Serdaroğlu tarafından kuruldu.

Yaşaran Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşaran Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emel Dökmetaş ve Yaşar Küçükalran ortaklığında kuruldu.

Tolga Ortancıl Kadıköy'de restoran açtı!

Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı Celal karakteriyle ünlülenen genç oyuncu Tolga Ortancıl, Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isimli bir restoran açtı.

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Yağlı tarafından kuruldu. 

Yt Dekorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yt Dekorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Tolga Çıngıl ve Yasemin Yaşar Çıngıl ortaklığında kuruldu. 

Yağmur İç Mimarlık Yapı Malzemeleri Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur İç Mimarlık Yapı Malzemeleri Reklam Hizmetleri Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Tevhide Arslan tarafından kuruldu.

Yağız Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağız Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Apcin tarafından kuruldu.

Tozkoparan Ortaokulu Uygur Mimarlık'ı ödülünü aldı!

TÜRKİYE Hazır Beton Birliği (THBB), malzeme seçimi ve mimari üretim sürecinde yaşanılır çevreler ile estetik yapı örneklerini ödüllendirmek amacıyla 2016 yılında THBB Mimarlık Ödülleri'nin dördüncüsünü düzenledi.

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Haberi

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Yağlı tarafından kuruldu. 

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. konusu:
A.Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlıga baglı resmi kurum ve kurulusların, kamu iktisadi tesebbüsleri, iktisadi devlet tesekkülleri, kamu iktisadi kurulusları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kurulusları tarafından yurt içinde ve yurt dısında ihaleye çıkarılan toplu konut ve konutların, fabrikaların, yerel yönetim ve kamu hizmet binalarının iç ve dıs cephe ısı yalıtımı söve, cephe süsleme isleri yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, teklif almak ihale sirkette kalırsa ihale sözlesmesi geregi isi yapmak, yaptırmak ve teslim etmek. B.Her türlü...