22 / 07 / 2024

Tomtom Mahallesi nerede

Tomtom Mahallesi nerede

Tarihi ve modern binaların bir arada bulunduğu bir semt Tomtom Mahallesi Beyoğlu'nun bu köklü bölgesi dönüşüm için gün sayıyor. Eğlence mekanlarının sayısı hızla artıyor. Otel ve rezidanslar kuruluyor...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri 5.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu projesinin değerini duyurdu. Peki Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi projesi nerede? İşte tüm detaylar...

Terra Santa Manastırı'nın restorasyonu Haziran 2022'de tamamlanacak!

Beyoğlu Tomtom Mahallesi'nde "Sefaretler" olarak adlandırılan bölgede yer alan Terra Santa Manastırı'nın restorasyonu Haziran 2022'de tamamlanacak!

Tomtom Gardens'ta metrekare fiyatı 15 bin TL'den başlıyor!

Krea Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nun karakteristik mahallelerinden biri olan Tomtom Mahallesi'nde hayata geçirilen Tomtom Gardens'ın üçüncü fazının inşaatı devam ediyor. 

Beyoğlu Tomtom, Galataport ile uçacak!

Beyoğlu'nun en gözde mahalleleri arasında yer alan Tomtom Mahallesi, Galataport projesiyle şahlanacak.

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık'ta!

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Apec Uskumruköy nerede?

Apec Uskumruköy projesi Apec Yapı imzasıyla İstanbul Sarıyer ilçesinde Uskumruköy Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Apec Uskumruköy nerede?

Evora Denizli nerede inşa ediliyor?

115 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Evora Denizli nerede inşa ediliyor? Proje Denizli Merkezefendi’ye bağlı Selçukbey Mahallesi’nde yer alıyor.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekiliş yeri nerede?

Toplamda 425 adet konut satışa çıkarıldığı projede normal 2+1 dairelerin kura çekilişi aksaklıktan dolayı ertelenmişti. Peki TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekiliş yeri nerede?

Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Toplam 425 adet konut satışa çıkarıldığı TOKİ Van Merkez projesinde ev fiyatları 106 bin 390 TL'den başlıyor. Peki Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ kurası nerede?

Daire fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi projesinde toplam 425 adet konut satışa çıkarıldı. Peki Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kurası nerede?

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi nerede?

Ev fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı TOKİ Van Merkez projesinde peşinat bedeli 10 bin 639 liradan başlıyor. Peki TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Adana Sarıçam projesinde 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası nerede?

Tomtom Mahallesi nerede Haberi

Tomtom Mahallesi nerede

Tarihi ve modern binaların bir arada bulunduğu bir semt Tomtom Mahallesi Beyoğlu'nun bu köklü bölgesi dönüşüm için gün sayıyor. Eğlence mekanlarının sayısı hızla artıyor. Otel ve rezidanslar kuruluyor. Galataport sürecinde bölgedeki hareketlenmenin daha da artacağı söyleniyor.


İSTANBUL'da hızla gelişen ve değişim yaşayan bölgelerden biri de Beyoğlu'ndaki Tomtom Mahallesi İstiklal Caddesi'nde Galatasaray Lisesi'nin sağından başlayan ve Salıpazarı'nda Tophane'ye kadar uzanan Yeni Çarşı Caddesi'nin sağında kalan Tomtom Mahallesi, eğlence mekanları, otelleri ve yeni inşa edilen rezidansları ile dikkat çekiyor. 


Bölgedeki değişimi görmek ve sizlere aktarmak için geçtiğimiz hafta Tomtom Mahallesi'ne gittik. Galatasaray Meydanı'nda bulunan Yapı Kredi Kültür Yayınları'nın bulunduğu binanın hemen yanından aşağıya doğru inen yoldan başlayan Tomtom Mahallesi Kaplumbağa Sokak'ta, birçok eğlence mekanı yer alıyor. Eğlence mekanları bu sokakla da sınırlı değil....