05 / 05 / 2024

Toni Timirci danfoss

Toni Timirci danfoss

İklimlendirme sektörünün dünya devi markası Danfoss’un ‘ Soğutma Sistemleri ’ Ülke Müdürü, İklimlendirme sektöründe uzun yıllar yönetici olarak profesyonel hayatına devam eden Toni Timirci oldu...

İstanbul Yeni Havalimanı'na Danfoss imzası!

İstanbul Üçüncü Havalimanı'nın ısıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss’un ürünleri ile inşa edildi.

İstmarin projesine Danfoss katkısı!

Danfoss, ısıtma çözümleriyle İSTMARİN projesinin hem ısıtma ihtiyacını karşılıyor hem de projenin enerji maliyetini düşürüyor.

Danfoss Türkiye ve Cantaş Soğutma CO2 eğitimi aldı!

Danfoss Türkiye soğutma teknik ekibi ve Cantaş Soğutma, bir hafta süren ileri seviye CO2 soğutma eğitimi için Danimarka’da buluştu. Eğitim, Danfoss ve Jutland Teknik Üniversitesi iş birliğinde düzenlendi.

Danfoss, İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’nda!

Danfoss, 29-30 Nisan tarihlerinde birincisi düzenlenen İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’na katıldı, binalarda enerji verimliliği ve enerji politikalarında odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Danfoss, İran’da ofis açtı!

Yüzden fazla ülkede ısıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri sektörünün bir numarası olarak hizmet veren Danfoss, İran’daki resmi ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Eski binalarda enerjiden 2 milyar dolar tasarruf edilebilir!

Danfoss Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Levent Taşkın: "Türkiye'deki eski binaların hepsinde akıllı ve enerji verimliliği yüksek ısıtma-soğutma sistemleri kullanılsa yılda 2 milyar dolar tasarruf edilecek." dedi.

Danfoss'un zemin ısıtma sistemleri statlarda kullanılıyor!

Danfoss'un DEVİ marka zemin ısıtma sistemi statlardan camilere, evlerden otoyollara kadar birçok alanda kullanılıyor. Sistem 25 kilometrelik Ankara Protokol Yolu, bazı AVMler ve hastanelerin acil ambulans ve otopark girişlerinde uygulandı.

Manisa Soma Bölgesel Isıtma Sistemi ile yüzde 40 tasarruf sağlanacak!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss’un bina altı istasyonları, yüksek sıcaklıktaki ısıyı en verimli şekilde kullanarak düşük maliyetle Somalılar’a sunuyor.

Yapıloji, Bursa İnşaat Fuarı'na katıldı!

Danfoss’un bayilerinden Yapıloji, 6-10 Nisan tarihleri arasında Bursa İnşaat Fuarı 2016’ya katıldı. Danfoss, fuarda iş ortağı Yapıloji’ye termostatik radyatör vanası ve oda termostatı stantları ile destek verdi.

Danfoss, 2015 yılında yüzde 11 oranında büyüdü!

Danfoss, “2015 Yılı Faaliyet Raporu”nu açıkladı. Rapora göre Danfoss, 2015 yılında toplam satışlarını yüzde 11, net karını ise yüzde 13 oranında artırdı.

Danfoss İtalya’da eğitim düzenledi!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss, Frigoduman bayisine yönelik Danfoss Conegliano ofisinde eğitim düzenledi. Eğitimde MCX ile ERC 21X hakkında detaylı bilgi aktarıldı

Danfoss prestijli projelerde öne çıkıyor!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss, enerji tasarrufu sağlayan kalorimetre ve balans vanaları ile prestijli projelerde fark yaratıyor.

Danfoss’tan iki atama!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya devi Danfoss’un Türkiye organizasyonunda iki büyük atama gerçekleştirildi. Danfoss yeni atamalarla birlikte sektörde fark yaratmaya devam edecek.

Toni Timirci danfoss Haberi

Toni Timirci danfoss

İklimlendirme sektöründe uzun yıllar yönetici olarak profesyonel hayatına devam eden Toni Timirci, Danimarka’nın önde gelen sanayi kuruluşlarından Danfoss A/S’nin Türkiye Soğutma Sistemleri Ülke Müdürlüğü pozisyonuna getirildi. 


İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu olan Timirci, iyi derecede İngilizce ve Arapça biliyor. Farklı iş kollarında satış ve pazarlama alanlarında uluslararası deneyime sahip Timirci, 1995 yılında başlamış olduğu kariyerine 1997 – 2008 yılları arasında Trane Klima’da çeşitli yönetecilik görevlerinde bulunarak devam etti. Timirci son olarak Aldağ Dış Ticaret bünyesinde bulunan Airedale markalı hassas kontrollü klima cihazlarının satış ve satış sonrası tüm hizmetlerinden sorumlu olarak çalıştı. Timirci, 2013 yılının Ağustos ayı itibarı ile Danfoss Türkiye Soğutma Sistemleri Ülke Müdürlüğü görevine...