06 / 05 / 2024

tooki aksaray konutları

tooki aksaray konutları

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 6. Etap Alt Gelir Grubu Evleri'nde 520 adet konut satışa sunuluyor...

Aksaray Ağaçören TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray Ağaçören projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Aksaray Sultanhanı konutlarının teslimi başladı!

TOKİ tarafından Aksaray Sultanhanı'nda inşa edilen 253 konutun teslimi önceki gün başladı. Teslimler 22 Şubat tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Aksaray Merkez 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray Merkez 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi yapıldı. 

TOKİ Aksaray Merkez kura çekilişi 2020 yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray Merkez 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2019 başvuru şartları ve detayları!

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2019 başvuru şartları ve detayları haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi'nde sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi'nde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Aksaray Konutları'nın hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Aksaray'da hayata geçirilen 807 konutun, hak sahipleri kura ile belirlendi. 

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuru tarihi 2017!

TOKİ Aksaray Taşpınar'da yer alan 35 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede yer alan konutların fiyatları 74 bin 462 TL'den başlıyor.

Aksaray Sultanhanı'na TOKİ müjdesi!

TOKİ, Aksaray Sultanhanı'na 157 konut inşa edilecek. Konutlar 2018 yılının Ağustos ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Aksaray Güzelyurt son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde 124 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Aksaray Güzelyurt sözleşmeleri imzalanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde 124 adet konut bulunuyor. Projedeki konutların sözleşmeleri 7 Aralık 16 Aralık tarihleri arasında imzalanacak.

Aksaray'da konut sektörü canlandı!

Son yıllarda Aksaray'ın dört bir yanında yükselen konutlar şehrin imajını değiştirirken, bir miktar parası olanlar dahi inşaat sektörüne yöneldi.

Aksaray Taşpınar TOKİ Konutları fiyat!

Aksaray Taşpınar TOKİ Konutları fiyat listesi kapsamında 71 bin 100 TL'den başlıyor. Projede toplamda 86 adet daire satışa çıkarıldı.

tooki aksaray konutları Haberi

tooki aksaray konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 6. Etap Alt Gelir Grubu Projesi kapsamında yer alan 520 adet konut 07-25 Ocak 2013 tarihleri arasında T.C Halk Bankası A.Ş'nin Aksaray şubesi aracılığı ile başvurular kabul ediliyor.


Toki Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 6. Etap Alt Gelir Grubu Projesi Konutları'nın kura çekilişi 08 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştiriliyor.


Aksaray Merkez Zafer Mahallesi6. Etap TOKİ Konutları'nda 84,01 metrekare 2+1 daireler en düşük 50 bin 89 TL'den, en yüksek 85,647 TL'den satışa sunuluyor. 180 ay vadelendirme yapılan konutlar için en düşük başlangıç taksiti 244,88 lira, en yüksek 418,72 lira olarak belirlendi.


TOKİ Aksaray Merkez 6. Etap Evleri sözleşme imzalama tarihinden itibaren 30 ay içerisinde teslim edilecek.


Detaylı bilgi için