02 / 05 / 2024

Top Trawel Avards 2014 anketi

Top Trawel Avards 2014 anketi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Top Trawel Avards 2014" anketinden başarılı çıkarak "En Başarılı Turizm Belde Yöneticisi" seçildi. Sözen, "Hizmetlerimizin, aldığımız ödüllerle taçlandırılması bizi onurlandırıp gururlandırıyor." dedi...

Rams City nerede inşa ediliyor? Rams City Topçular fiyatları ne kadar? 

Rams City nerede inşa ediliyor ve Rams City Topçular fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Eyüpsultan Topçular 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, 170 ada, 23 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Class Top İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Class Top İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi Sultangazi'de Dojwar Abdı tarafından kuruldu.

Bayrampaşa Topçular Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Yenidoğan ( Topçular ) Mahallesi, 266 ada, 113 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

Aklar İnşaat Taahhüt Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topçular Şubesi açıldı!

Aklar İnşaat Taahhüt Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topçular Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktoprak tarafından açıldı.

Eyüpsultan Topçular Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, 170 ada içi tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hande Sermet Topönder tarafından kuruldu.

Topçuoğulları Vira İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçuoğulları Vira İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Topçı tarafından kuruldu.

Alaattin Topçuoğlu İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaattin Topçuoğlu İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Topçu tarafından kuruldu.

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO'dan istifa etti!

Sinpaş GYO'nun Yönetim Kurulu'nda uzun yıllar  bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunan Hamdi Topçu, bu süre içerisinde şirketin çok kıymetli katkılar sağladı ve kendisinden istifade edildi. 

Top Travel20 Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Top Travel20 Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Afsharı Kusha ve Lıda Rohanı tarafından kuruldu.

Top Trawel Avards 2014 anketi Haberi

Top Trawel Avards 2014 anketi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sky Reporter Dergisinin düzenlediği "Top Travel Awards 2014" anketinde "En Başarılı Turizm Belde Yöneticisi" ödülünü aldı. 


Daha önce "En Başarılı Belediye Başkanı", "Yaşama Dokunan İnsan Ödülü", "En Güvenli Kent Hizmet Ödülü", "Kent Planlaması ve Kentsel Tasarım" ödüllerine layık görülen genç ve çalışkan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, son olarak Sky Reporter Dergisinin düzenlediği "Top Travel Avvards 2014" anketinden başarılı çıkarak "En Başarılı Turizm Belde Yöneticisi" seçilmişti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, dün Sky Reporter İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Haykır ile Yayın Koordinatörü Nilgün Zorlu'yu ağırladı.Başkan Sözen, "En Başarılı Turizm Belde Yöneticisi" ödülünü Nilgün Zorlumun elinden aldı. Nilgün Zorlu, "Bu yıl 6.'sı gerçekleştirilen "Top Travel Awards" anketinde Başkanımız Şükrü Sözen, bölgede yaptığı turizme...