18 / 05 / 2024

Topaloğlu Ahşap Dekorasyon kimin

Topaloğlu Ahşap Dekorasyon kimin

Topaloğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Pazarcıkcı tarafından kuruldu.

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Büyükçakır tarafından kuruldu.

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reza Ghezelbash tarafından kuruldu.

Sita Ahşap Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Sita Ahşap Dekorasyon Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güner Tamtabah ve Şeyda Şimşek ortaklığında kuruldu.

Neli İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neli İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Nalan Nizamoğlu tarafından kuruldu.

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Rosem Ahşap Ev İmalatı Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosem Ahşap Ev İmalatı Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gül tarafından kuruldu.

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hasan Tawouz tarafından kuruldu.

Sivas'ta inşa edilen ahşap evlere sipariş yağıyor!

Sivas'ta TCDD emeklisi 65 yaşındaki Namoğlu torunları için inşa ettiği ahşap evlere, Türkiye'nin dört bir yanından sipariş alıyor. 

Entidecor Mimarlık İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Yapı Malzemeleri Dekorasyon İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Entidecor Mimarlık İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Yapı Malzemeleri Dekorasyon İthalat İhracat Ltd.Şti. Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin tarafından kuruldu.

Seta Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Özocak tarafından kuruldu.

Alis Ahşap Ürünleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alis Ahşap Ürünleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Aldemir ve Mustafa Yiğitoğlu ortaklığında kuruldu.

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Başat tarafından kuruldu.

Topaloğlu Ahşap Dekorasyon kimin Haberi

Topaloğlu Ahşap Dekorasyon kimin

Topaloğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Topaloğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi konusu:
Mobilya,dekorasyon,ahşap doğrama,bilumum montaj,kereste iamalatı,alım,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak,tekstil sanayi için gerekli üretimde kullanılacak makinelerin ve tekstil ürünlerinin alım satımı,ithalat ve ihracatını yapmak Her türlü inşaat,hafriyat,asfalt ve konkasör işlerinde taahhüt ve yatırımlarda bulunmak,yapmak veya başkalarına yaptırmak,satmak, Bilimum telefonlar,cep telefonları ve yedek parçalarını aksesuarlarını elektrik malzemelerinin alım satımı ithalat ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Topaloğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi adres: Sanayi Mahallesi E 80 Bağlantı Yolu Blv.No:20/121...