04 / 05 / 2024

Topçuoğlu Tıp Merkezi

Topçuoğlu Tıp Merkezi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Göllüce mevkiinde bulunan ve kapasitesi vatandaşlar için düşük olan İnayet Topçuoğlu Tıp Merkezi’ni hastaneye dönüştürüyor...

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Topçuoğulları Vira İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçuoğulları Vira İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Topçı tarafından kuruldu.

Alaattin Topçuoğlu İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaattin Topçuoğlu İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Topçuoğlu tarafından kuruldu.

İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi açıldı!

Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya, Balkanlar ve Avrupa’dan gelen birçok hastaya tedavi hizmeti veren Batıgöz Sağlık Grubu’na ait İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi Hatay’da açıldı. 

Antalya İpekçilik Mektebi, Kent Araştırmaları Merkezi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin hafızasına sahip çıkıyor. Karaalioğlu Parkı'nda yıllarca Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı olarak kullanılan "İpekçilik Mektebi", Kent Araştırmaları Merkezi olarak yeniden tasarlanıyor.

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Topçu tarafından kuruldu.

Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi Gaziantep'e değer katıyor!

Gaziantep’in teknopark alanına komşu alanda hayata geçiren Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi mimari, iç mimari ve peyzaj tasarımına sahip olarak bölgeye değer katıyor.

Açalya Samyeli Danoğlu güzellik merkezi açacak!

2012 yılında Türkiye Güzeli seçilen model ve oyuncu Açalya Samyeli Danoğlu güzellik merkezi açacak.

Samsun'daki Tıp Merkezi binası yenileniyor!

Samsun'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı ve 19 yıldır hizmet vermekte olan Nükleer Tıp Merkezi yenileniyor...

Kctopçuoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kctopçuoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nil Topçuoğlu tarafından kuruldu.

MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ek servis binası!

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde oluşturulan Göz Bankası ve ek yataklı servis ile yeni merkezi derslikleri açıldı.

İbrahim Topçuoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Topçuoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İbrahim Topçuoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Tıp Merkezi mevkiinde hayata geçirdiği Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü'nü hizmete açtı.

Topçuoğlu Tıp Merkezi Haberi

Topçuoğlu Tıp Merkezi


Gaziantep ve bölge illerdeki vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Büyükşehir Belediyesi İnayet Topçuoğlu Tıp Merkezi'ne ek bina yapan belediye, fiziki ve idari bölümlerini genişlettiği tıp merkezini hastaneye çeviriyor.  

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı İnayet Topçuoğlu Tıp Merkezi'nde yaklaşık 6 yıldan bu yana 2 milyona yakın hasta tedavi gördü. Bu rakamın mevcut tıp merkezi için yetersiz olduğu ve ihtiyacı karşılayamadığını gören tıp merkezi yetkilileri, binayı hastaneye dönüştürme kararı aldı.

Kadın doğum, dâhiliye, genel cerrahi, genel poliklinik, nöroloji, psikiyatri, intaniye, çocuk, fizik tedavi, ağız ve diş laboratuar gibi branşlarda verdiği başarılı sağlık hizmetine cilt, ortopedi ve göz gibi branşları bünyesine katan hastanenin bu sene içinde hizmet vereceği açıklandı.

Gaziantep ve bölge illerinden gelen hastalara kaliteli sağlık hizmeti sunan Büyükşehir Belediyesi...