07 / 05 / 2024

Tophane nargile cafeleri kapanacak mı

Tophane nargile cafeleri kapanacak mı

İstanbul'un en meşhur nargile kafelerinin yer aldığı Tophane'de nargile dönemi artık sona eriyor. Galata Port Projesi kapsamında yıkılacak olan 20 nargile kafeden 14'ü kapısına kilit vurdu.

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi açıldı!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi 4 milyon 237 bin 49  TL yatırım bedeli ile Nahit Sağlık tarafından açıldı.

Bursa Tophane'de dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi başkenti olan Tophane'nin kimliğini öne çıkarmak için dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. 

Tophane'de 'Galataport' tartışması!

Tophane'ye yapılan Galataport'ta sona yaklaşılırken, siluet tartışmaları da beraberinde geldi...

Dükkanlarını kapatan işletmeciler kira desteği bekliyor!

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile tiyatro, sinema, konser salonları, düğün salonları, internet kafeler, nargile kafeler, çay bahçeleri, hamam, sauna ve spor merkezleri gibi tüm işletmeler koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldı...

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL'ye alıcı bekliyor!

İstanbul Boğazı'nın, mimarisiyle en dikkat çeken yalılarından olan, 'Filinta Mustafa' olarak anılan Tophane Müşiri (Mareşal) Zeki Paşa için yaptırılan şato görünümlü yalı, 550 milyon liraya alıcı bekliyor.

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL’ye satışta!

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL’ye satışa çıkarıldı. Yalıda daha önce İngiltere'nin yeni Başbakanı Boris Johnson'un dedesinin de kaldığı söylendi...

Tophane Müşiri Zeki Paşa'nın yalısı satışa çıktı!

Sultan 2. Abdülhamit Han tarafından Tophane Müşiri Zeki Paşa için yapılan. Rumelihisarı’ndaki görkemli yalı satışa çıktı. 23 odalı ve 5 salonlu yalı için 550 milyon TL’lik rekor bir fiyat biçildi..

Tarihi Tophane Çeşmesi için önlem alınmalı!

Tophane Çeşmesi'nde yakılan ateş çeşmeye büyük zarar verdi. Uzmanlar konuyla ilgili önemle alınması gerektiğini savunuyor.

Özkoyuncu İnşaat Gıda Otomotiv Mobilya Nakliyat Nargile Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özkoyuncu İnşaat Gıda Otomotiv Mobilya Nakliyat Nargile Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Neşet Özkoyuncu tarafından kuruldu...

Tarihi Çorlulu Ali Paşa Medresesi kafe oldu!

300 yıl önce inşa edilen Beyazıt’taki tarihi Çorlulu Ali Paşa Medresesi, zamanla nargile kafeye dönüştürüldü.

Kırklareli Tophane-i Amiriye restore edilecek!

Kırklareli'de Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethinde savaşta kullanılan topların döküldüğü, Osmanlı'dan kalma Tophane-i Amiriye (Fatih dökümhanesi) restore edilip turizme açılacak.

Tarihi Tophane Saat Kulesi yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Feridun Tarım, 33 metre yüksekliğe sahip katlı tarihi Tophane Saat Kulesi'ndeki çalışmaları anlattı. Tarım, kulenin restorasyonunun önümüzdeki yıl tamamlanacağını söyledi.

Tophane nargile cafeleri kapanacak mı Haberi

Tophane nargile cafeleri kapanacak mı


İstanbul'un en meşhur nargile kafelerinin yer aldığı Tophane'de nargile dönemi artık sona eriyor. Galata Port Projesi kapsamında yıkılacak olan 20 nargile kafeden 14'ü kapısına kilit vurdu. Geriye kalan 6 dükkan ise bu ay içerisinde kapanıyor. Doğuş Grubu'nun yapacağı Salı Pazarı Kruvaziyer Projesi içerisinde kalan Tohane'de nargile kafeleri işleten kiracılara tahliye davası açıldı. Tahliye davası sürerken karşı dava açan mekan sahiplerinden büyük bölümü, ödemedikleri kiraların silinmesi, bazıları ise bir yıllık kira parası karşılığı dükkanlarının kapısına kilit vurdu. Yaklaşık 1.5 milyar dolara malolacak projede, nargilecilerin tahliyesiyle ile bir adım daha atılmış oldu. 20 yıldır Tophane'de mekan çalıştıran Katmerler Nargile'nin sahibi Ferhat Katmer, "Artık direnecek, dayanacak gücümüz kalmadı. Ben artık vazgeçtim bu işten. Şirketin temsilcileri ile görüşüyoruz. Onlar bize, 'Bir yıllık kira...