03 / 05 / 2024

Topkapı altgeçidinde yangın mı çıktı

Topkapı altgeçidinde yangın mı çıktı

İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da yangın çıktı. Topkapı alt geçidinde bulunan mağazalarda yangın çıktı. Birçok işyeri yanıyor. Yangın üzerine esnaf ve vatandaşlar çarşıyı boşalttı. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın!

Topkapı-Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu yakınındaki altgeçitte bulunan ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, Fatih, Zeytinburnu, Bayrampaşa ve Bakırköy itfaiye ekipleri müdahale etti.

Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın!

Topkapı-Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu yakınındaki altgeçitte bulunan ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, Fatih, Zeytinburnu, Bayrampaşa ve Bakırköy itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Topkapı alt geçidinde yangın!

Dün İstanbul Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın çıktı. Topkapı-Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu'nu yakınındaki alt geçitteki ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Topkapı alt geçidinde yangın çıktı!

Topkapı - Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu'nu yakınındaki alt geçitteki ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına 67 personel ve 20 araçla müdahale edildi.

Topkapı alt geçidindeki yangın söndürüldü!

Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken 3 dükkan kullanılamaz hale geldi.Görgü tanıkları, yangının, sünger satan bir dükkandaki elektrik kontağından çıktığını iddia etti.

Topkapı Sarayı'nda yangın sempozyumu!

Prof. Dr. Haluk Dursun, tarihi binaları kullanan müzelerin başında Topkapı Sarayı'nın geldiğini belirterek, sarayın bünyesinde bulunan arşivin, el yazması eserlerin bulunduğu mekanların çok iyi korunması gerektiğini bildirdi.

Çanakkale Yenice'de orman yangını çıktı!

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde çıkan orman yangınına 30 araç, bir helikopter ve amfibik uçakla müdahale ediliyor.

Bodrum'da yangın çıktı!

Bodrum'da ormanlık alanda başlayan yangın, söndürülmeye çalışılıyor...

Ev sahipleri dairelere yangın tüpü koymak zorunda!

Ev sahipleri artık daireler yangın tüpü koyacak. Mal sahipleri ise elektrik kablolarını dayanıklı hale getirecek ve elektrik panolarının bakımını yaptıracak...

Kartal Adliyesi'nde yangın çıktı!

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

Torbalı'daki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

Topkapı altgeçidinde yangın mı çıktı Haberi

Topkapı altgeçidinde yangın mı çıktı

Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın çıktı. 


Topkapı-Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu'nu yakınındaki alt geçitteki ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. 


Yangın üzerine esnaf ve vatandaşlar çarşıyı boşalttı. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. 


Bu arada tramvay seferleri de...