03 / 05 / 2024

Topkapı altgeçit yangını

Topkapı altgeçit yangını

İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da yangın çıktı. Topkapı alt geçidinde bulunan mağazalarda yangın çıktı. Birçok işyeri yanıyor. Yangın üzerine esnaf ve vatandaşlar çarşıyı boşalttı. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

İzmir'de tramvay ve altgeçit inşaatı protesto edildi!

İmar planı olmayan tramvay projesinin yüksek kaza riski içerdiğini iddia eden 355 İzmirli, Tramvay imalatları ile Göztepe altgeçit inşaatının iptali için İdare Mahkemesi’ne dava açtı.

Suadiye esnafından altgeçit isyanı!

Yüksek hızlı tren ve banliyö hattı için kapatılan altgeçit Suadiye’de esnafı isyan ettirdi. Yüksek kiralar ödediklerini söyleyen dükkân sahipleri kepenk kapatma riskiyle karşı karşıya...

Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın!

Topkapı-Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu yakınındaki altgeçitte bulunan ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, Fatih, Zeytinburnu, Bayrampaşa ve Bakırköy itfaiye ekipleri müdahale etti.

Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın!

Topkapı-Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu yakınındaki altgeçitte bulunan ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, Fatih, Zeytinburnu, Bayrampaşa ve Bakırköy itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

İzmir Mithatpaşa Parkı önünde altgeçit çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde Mithatpaşa Parkı önünde altgeçit çalışmalarına başladı.

Büyükçekmece'ye modern altgeçit!

Başkan Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin en çok kullanılan ve kentimizin iki yakasını birbirine bağlayan Adnan Kahveci Caddesi'ndeki altgeçit Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yenilenerek modern bir çehreye kavuşturuldu" dedi

Pendik'te 120 metrelik alt geçit gün sayıyor!

Lokman Hekim Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nı birbirine bağlayacak yeni araç alt geçidi açılış için gün sayıyor. Geçtiğimiz Haziran ayında yapımına başlanan altgeçit ile sahil yönünden gelen sürücüler doğrudan D-100 (E-5) karayoluna ulaşabilecek.

Topkapı alt geçidinde yangın!

Dün İstanbul Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın çıktı. Topkapı-Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu'nu yakınındaki alt geçitteki ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Topkapı alt geçidinde yangın çıktı!

Topkapı - Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu'nu yakınındaki alt geçitteki ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına 67 personel ve 20 araçla müdahale edildi.

Topkapı alt geçidindeki yangın söndürüldü!

Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken 3 dükkan kullanılamaz hale geldi.Görgü tanıkları, yangının, sünger satan bir dükkandaki elektrik kontağından çıktığını iddia etti.

1962 yılında Aksaray Meydanı'na altgeçit yapılacakmış!

1962 yılında trafik sıkışıklığını gidermek için çeşitli semtlerde yeraltı geçitleri yapılacakmış. İlk defa Aksaray Meydanı'nda altgeçit yapılması kararlaştırılmış. 34 dükkanı içinde barındıran geçit, 2 buçuk milyona mal olacakmış.

Çiğli altgeçit istiyor!

Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşımın kolaylaştırılması için bölgeye bir altgeçit yapılması gerektiğini söyleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu göreve çağırdı

Afyonkarahisar'da ev yangını çıktı!

Afyonkarahisar'da henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı ev yangını çıktı. Afyonkarahisar Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında 4 evde hasarın meydana geldiği öğrenildi. Şüpheli Raşit S'nin gözaltına alındı.

Topkapı altgeçit yangını Haberi

Topkapı altgeçit yangını

Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın çıktı. 


Topkapı-Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu'nu yakınındaki alt geçitteki ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. 


Yangın üzerine esnaf ve vatandaşlar çarşıyı boşalttı. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. 


Bu arada tramvay seferleri de...