18 / 05 / 2024

topkapı arsası

topkapı arsası

İş GYO, Topkapı'da yer alan ve yüzde 75'lik kısmına sahip oluğu arsayı Timur Gayrimenkul'e satıyor. Timur Gayrimenkul'un de arsa da yüzde 25'lik bir payı bulunuyor..

Tekfen Topkapı projesinin imar planı askıda!

Tekfen Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'nin Topkapı projesinin arsasına ait imar planı bugün askıya çıkarıldı...

İnistanbul Topkapı Şubat 2017 kampanya fiyatları!

İnistanbul Topkapı projesi İstanbul Topkapı'da eski Şişecam Fabrikası arsasında hayata geçiriliyor. İşte İnistanbul Topkapı Şubat 2017 kampanya fiyatları...

Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı teslimler!

Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı projesinde evlerin satış fiyatları 439 bin liradan başlıyor. Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı'da eski Şişecam Fabrikası arsasında inşa ediliyor..

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatları!

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsasında hayata geçirilen Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatları 439 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Inistanbul Lokal Topkapı satılık daireler!

Inistanbul Lokal Topkapı satılık daireler, satış ofisi, ödeme koşulları, teslimleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Inistanbul Lokal Topkapı projesi Davutpaşa'da eski Şişecam Fabrikası arsasında inşa ediliyor...

Inistanbul Lokal Topkapı daire fiyatları!

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsasında hayata geçirilen Inistanbul Lokal Topkapı projesinde dairelerin fiyatları 345 bin TL'den başlıyor. İşte, Inistanbul Lokal Topkapı daire fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Lokal fiyat listesi!

Topkapı Inİstanbul Lokal fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede aylık 2 bin 100 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Beyaz Park: Beyaz İnşaat Topkapı projesinin adı belli oldu!

Topkapı'daki eski Akşam Gazetesi ve Skytürk binasının olduğu arsa ile karşısındaki Atlı Zincir'e ait fabrika arsasında hayata geçirilen Beyaz Park projesi 2 hafta sonra satışa çıkıyor...

Beyaz İnşaat Topkapı'da yükselecek projesi için ruhsat aldı!

Beyaz İnşaat, Topkapı'daki eski Akşam Gazetesi ve Skytürk binasının olduğu arsa ile karşısındaki Atlı Zincir'e ait fabrika arsasında hayata geçireceği projenin ruhsatını aldı.

Beyaz İnşaat Topkapı projesinin detayları netleşti!

Çukurova arsasında 3 blok, Atlı Zincir arsası 2 blok halinde yükselecek olan Beyaz İnşaat Topkapı projesinin ruhsatı alındı, yakın zamanda satışa çıkacak projenin detayları da netleşmeye başladı

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları!

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Gala Topkapı ödemeleri!

Inİstanbul Gala Topkapı ödemeleri kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen projede konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Nef Inİstanbul Gala Topkapı iletişim!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılk gösteriyor. Nef Inİstanbul Gala Topkapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

topkapı arsası Haberi

topkapı arsası


İş GYO’nun konuyla ilgili özel durum açıklaması aşağıdaki gibidir:

Zeytinburnu Arsası Mülkiyet Payı Satışı / 07.08.2014


Yönetim Kurulumuzun 7 Ağustos 2014 tarihinde yapılan toplantısında  mülkiyetinin %75'i Şirketimize %25'i Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketine (Timur Gayrimenkul-NEF) ait olan toplam 80.239,89 m2 yüzölçümlü Zeytinburnu arsasındaki mülkiyet payımızdan, taşınmazın %25'lik (1/4) kısmına karşılık gelen payın KDV hariç 94.000.000.-TL bedel üzerinden Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketine satışına ve satış bedelinin tapu devir tarihinde eş zamanlı olarak tahsil edilmesine karar verilmiştir. Satış işlemi sonrasında Şirketimiz ve Timur Gayrimenkulün taşınmaz üzerindeki payı %50-%50 şeklinde olacaktır.

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hakkında


1999 yılında T. İş Bankası A.Ş.’nin sermayedarlığı ile kurulan ve aynı yıl içinde halka arzını tamamlayarak BİST’de işlem görmeye başlayan İş Gayrimenkul...