29 / 04 / 2024

Topkapı Inistanbul Gala Konutları ödeme seçenekleri

Topkapı Inistanbul Gala Konutları ödeme seçenekleri

İş GYO ve Nef ortaklığında Inistanbul Gala Konutları ödeme seçenekleri kapsamında 30 ay boyunca 0 faiz imkanı sunuyor.Toplam 788 adet üniteden oluşan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Topkapı Inistanbul Gala Konutları ödeme seçenekleri!

Topkapı Inistanbul Gala Konutları ödeme seçenekleri kapsamında 30 ay boyunca 0 faiz imkanı sunuyor.Toplam 788 adet üniteden oluşan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Topkapı İnistanbul projesine Teknovinç imzası!

Kentsel dönüşüm projesi olarak Topkapı Davutpaşa’da inşa edilen ve İş GYO ile Nef’in ortak projesi olan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal, toplamda 8 adet Potain marka kule vinç ile yükseliyor.

Topkapı Inistanbul Lokal projesi nerede?

İş GYO ve NEF ortaklığında hayata geçirilen Inistanbul Topkapı projesinin ilk etabı Inistanbul Gala'da satışlar tamamlandı. 2. etabı Inistanbul Lokal projesinde satışlar planlanandan 6 ay önce başladı.

Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen İnistanbul Gala projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı İnistanbul Gala projesi 'nde daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Peki İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim!

Toplam 788 üniteden meydana gelen İnistanbul Gala projesi İş GYO ve Nef tarafından Topkapı'da yükseliyor. Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim için 444 72 21 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Nef Topkapı İnİstanbul Gala nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı Inİstanbul Gala Konutları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.Peki Nef Topkapı İnİstanbul Gala nerede?

İş GYO Topkapı İnİstanbul Gala satış ofisi!

İş GYO Topkapı İnİstanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İnİstanbul Gala projesi metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi!

Inİstanbul Gala Konutları İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef ortaklığında inşa ediliyor. İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala Topkapı Konutları İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Peki İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Topkapı Inistanbul Gala'da 30 Ay 0 Faiz avantajı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Inistanbul Gala Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çekti.

Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçiriliyor. Peki Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri nerede?

Topkapı Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri!

Topkapı Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında proje, eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan projede satışlar devam ediyor.

Topkapı İnistanbul Gala Konutları fiyatları!

Topkapı İnistanbul Gala Konutları fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Topkapı İnistanbul Gala Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Topkapı Inistanbul Gala Konutları ödeme seçenekleri Haberi

Topkapı Inistanbul Gala Konutları ödeme seçenekleri

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde inşa edilen Topkapı Inistanbul Gala Konutları ödeme seçenekleriyle yüzde 1 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lık tutar banka kredisiyle, kalan kısım ise teslimde ödenen projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 30 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor.  


İş GYO ve Nef ortaklığında Inistanbul Gala Konutları E-5'e ve metrobüse 1 kilometre mesafede inşa edilerek Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, TEM'e 7 kilometre, metroya 400 metre mesafede olacak.


Davutpaşa Inistanbul Gala Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.Projede toplam 788 adet ünite bulunuyor.


Daire büyüklüklerinin 48 metrekareden başlayıp 308 metrekareye kadar yükseldiği İş GYO Inistanbul Gala Yıldız Teknik Üniversitesi...