29 / 04 / 2024

Topkapı İnİstanbul iletişim

Topkapı İnİstanbul iletişim

Topkapı İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana gelen İnistanbul projesi Topkapı ‘da inşa ediliyor.

Topkapı İnistanbul iletişim!

Topkapı İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Topkapı İn istanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğiyle hayata geçiriliyor.

Topkapı İnistanbul satış tarihi!

İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa edilen projede toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Topkapı İnistanbul satış tarihi 15 Mayıs Cuma günü olarak belirlendi.

İş GYO İnİstanbul fiyat listesi!

İş GYO İnİstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Toplam 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden oluşan proje İstanbul - Topkapı'da inşa ediliyor.

İnİstanbul İş GYO Nef projesi!

İnİstanbul İş GYO Nef projesi Topkapı Şişecam Fabrikası arazisinde hayata geçirilecek. Toplamda 4 bölümden oluşacak olan projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İnİstanbul satış ofisi!

İnİstanbul satış ofisi ile 444 9 633 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplam 3 bin 565 konut ve 16 ticari üniteden meydana gelen proje Topkapı Şişecem Fabrikası arazisinde inşa ediliyor.

Topkapı İnİstanbul satılık!

Topkapı İnİstanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Topkapı İnİstanbul projesinde yer alan dairelerin satışları yarın başlıyor...

Motto İstanbul iletişim!

Motto İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Basın Ekspres Yolu'na 350 metre mesafede yükselen projede  teslimler hemen yapılıyor. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim!

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul projesinde ön talepler toplanıyor...

Toya Next Basın Ekspres iletişim!

Toya Next Basın Ekspres iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Next projesi için ön talep süreci başladı...

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim!

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek proje Marriott Hotel'e yakın bir konumda yer alıyor.

Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim!

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde inşa edilen projede toplam toplam 165 daire ve 33 ticari ünite yer alıyor. Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

Beyaz Park Topkapı satış ofisi iletişim!

Toplam 100 milyon TL'lik yatırımla inşa edilen projede 120 aya kadar banka kredisi kullanılıyor. Beyaz Park Topkapı satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon 481 24 24 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim için 444 41 51 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin ilk etabı Mercan Konakları yarın satışa çıkarılacak.

Oryapark İstanbul iletişim bilgileri!

Oryataş İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de inşa edilen Oryapark İstanbul projesinde toplam 526 daire yer alıyor. İşte Oryapark İstanbul iletişim bilgileri...

Nurol Park Basın Ekspres iletişim!

Nurol Park Basın Ekspres iletişim için 444 6496 telefon numarasını arayabilirsiniz. Peşinatsız ve vade farksız daire sahibi olunabilen proje İstanbul Güneşli'de inşa ediliyor.

Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 352 231 18 18 olarak belirlendi.

Basın Ekspres Sone İstanbul iletişim!

Basın Ekspres Sone İstanbul iletişim için 0212 244 54 54 telefon numarasını arayabilirsiniz. Arsa alanı 32 bin 265 metrekare olarak belirlenen proje 1.067 adet konuttan oluşuyor.

Topkapı İnİstanbul iletişim Haberi

Topkapı İnİstanbul iletişim

Topkapı İnistanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire tipleri bulunuyor.


2018 yılının 2. Yarısında teslim edilmesi Topkapı İnistanbul’da dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ve vadeli olarak 3 farklı ödeme planı oluşturuluyor.


Topkapı İnistanbul Evleri Topkapı İnistanbul projesi Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre yakınlıkta, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor.


Nef ve İş GYO imzasıyla yükselen İn İstanbul projesinde oyun alanları, sinema, kreş, basketbol sahası, fitness center,mescit, futbol alanları, güvenlik, ve kapalı otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor. Topkapı İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi


İnistanbul Evleri iletişim 

Telefon: 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Pınar...