06 / 05 / 2024

topkapı nef iş gyo iletişim

topkapı nef iş gyo iletişim

Topkapı Nef İŞ GYO iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 633 veya (212) 325 23 50 olarak belirlendi. Toplam 80 bin 239 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek projede 16 dükkan bulunuyor.

Nef-İŞ GYO Topkapı ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilecek olan İŞ GYO-Nef Topkapı Evleri 80 bin 239 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Peki Nef-İŞ GYO Topkapı ne zaman teslim?

Özak GYO Topkapı projesi başlıyor! Yeni proje! 

Özak GYO Topkapı projesi için müteahhit şirket seçildi. Özak GYO Topkapı projesini, geçtiğimiz günlerde Tekfen Holding'ten aldığı Zeytinburnu'ndaki arazide hayata geçirecek. Peki Özak GYO Topkapı projesini hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

Dia Centro Topkapı projesiyle 254 yeni konut geliyor!

Dia Centro Topkapı projesi için düğmeye basıldı. Söz konusu projede 254 adet konut ve 33 adet ticarethane yer alacak. İşte detaylar...

Bakırcı Topkapı projesi ön satışta!

Bakırcı Yapı ve Gayrimenkul Ticaret A.Ş. Topkapı Projesi için start verdi. Projede yer alan 264 konut ön satışa sunuldu...

Bakırcı Yapı Topkapı fiyat!

Bakırcı Yapı Topkapı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Bakırcı Yapı Topkapı projesi için düğmeye basıldı. Projenin ÇED süreci başladı. 

Bakırcı Yapı Topkapı projesi geliyor! Yeni proje!

Bakırcı Yapı ve Gayrimenkul Ticaret A.Ş. Topkapı projesi için start verdi. Proje için ÇED süreci başladı.

Nef iyilik projelerine yatırımcı olacak!

Nef’in kurucusu Erden Timur, Nef’i kurarken şirketin kârının en az yüzde 51’ini toplumsal fayda için kullanma prensibini belirlediklerini ifade etti...

İnistanbul mimari tasarımıyla dikkatleri çekiyor!

İş GYO ve Nef işbirliğiyle hayata geçirilen İnistanbul projesi mimari tasarımıyla dikkat çekiyor.

NEF, iş hayatında Eşitlik Hareketi'nin yanında!

Teknoloji ve bilim her geçen gün gelişiğ dünya her geçen gün daha da ilerlerken, iş dünyasında cinsiyetler arası eşitsizlik maalesef hale devam ediyor. 

NEF dünyanın 10 metropolünde proje inşa edecek!

Erden Timur, Nef’i 2010 yılında kurdu ve 4 yıl gibi kısa bir sürede milyar TL ciroya ulaştırdı. Firma, dünyanın 10 metropolünde proje inşa etmeyi hedefliyor.

Tekfen Topkapı Evleri satılık!

Tekfen Topkapı projesi için ön talep topluyor. Tekfen Topkapı Evleri'nin lansmanı önümüzdeki aylarda gerçekleşecek. İşte Tekfen Topkapı Evleri satılık daireler...

Tekfen Topkapı projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Tekfen Gayrimenkul, Topkapı projesi için ön talep topluyor. 350 adet konutun yer aldığı proje önümüzdeki ay satışa çıkacak.

3S Kale Topkapı projesinde son durum!

3S Kale Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürün:‘3S Firuze Konakları projemizde sporun birleştirici gücüne önem verdik ve sosyal donatı alanlarımızda bolca kullandık’ dedi.Gürün Topkapı projeleriyle ilgili olarak da "Gayrimenkulde, Topkapı projemiz için de ruhsatlandırma çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Aya İrini Kilisesi restorasyona giriyor!

Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın “Acilen tamir görmeli yoksa çökecek” dediği Topkapı Sarayı içindeki Aya İrini Kilisesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı konunun uzun süredir gündemlerinde olduğunu söyledi.

topkapı nef iş gyo iletişim Haberi

topkapı nef iş gyo iletişim

Toplam 412 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilecek olan Topkapı Nef İŞ GYO projesi toplam 80 bin 239 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek.


Bu ay içerisinde satışa çıkması planlanan Topkapı Nef İŞ GYO projesinde toplam 3 bin 565 tane daire yer alıyor. Proje Eski Şişecam Fabrikası arazisinde inşa edilecek.


Daire tiplerinin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Topkapı Nef İŞ GYO projesinde 16 tane dükkan yer alacak.


Topkapı Nef İŞ GYO projesinde spor alanları, playstation salonları, idari birimler, eğlence odaları, sauna,  açık / kapalı yüzme havuzları, fitness, revir, yürüyüş yolları, müzik odaları, konferans salonları yer alıyor.


85 tane sosyal ünitenin bulunduğu Topkapı Nef İŞ GYO projesinde teslim...