18 / 05 / 2024

Topkapı Sarayı girişi

Topkapı Sarayı girişi

Topkapı Müzesi'nin restorasyonu tamamlanan bölümlerinin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Bakan Çelik tarafından Kazasker Mustafa İzzet Efendi’nin hat levhası takdim edildi.

Topkapı Sarayı'ndaki restorasyon işinde fazla maliyet iddiası!

Sayıştay raporunda Topkapı Sarayı'ndaki restorasyon işinde iş kalemlerine yüklenici firmanın piyasa rayiçlerine kıyasla daha yüksek fiyat verdiği ileri sürüldü. 

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesinde yer alan konutlar başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri!

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Proje için 180 ay vade sağlanıyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi'nde yer alan villalar satışta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde yer alan 17 adet villa bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde yer alan 372 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesi için başvuru dönemi başladı. Projede toplam 372 adet konut bulunuyor.

Topkapı Sarayı’ndaki Emirgan Sütiş tahta sunta ile büyütüldü!

Topkapı Sarayı’ndaki, Emre Kocadağ’ın işlettiği ‘Emirgan Sütiş’ adlı restoranın bahçesi tahta sunta ile büyütüldü.

Topkapı Sarayı’ndaki restoran büyüyor!

Topkapı Sarayı'nda bulunan Karakol Restoran'da büyütme çalışması başlatıldı. Restoran eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın yeğeni Emre Kocadağ tarafından işletiliyor. 

S-400’lerin ülkeye girişi konut kredisi faizlerini etkiledi mi?

Kredi faiz oranları Temmuz ayında da düşmeye devam etti. S-400’lerin ülkeye girişi faiz oranlarını etkiledi mi? Konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu?

Topkapı Saray Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Topkapı Saray Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Akram Sha'ban Aqunibi tarafından kuruldu.

İntema İnşaat'a 43,8 milyon TL nakit fon girişi sağlandı!

İntema İnşaat'ın artırılan 14 milyon 580 bin TL nominal değerli pay karşılığı 29 milyon 253 bin 83,62 TL'si emisyon primi, 14 milyon 580 bin TL bedelli sermaye artırımı olmak üzere 43 milyon 833 bin 83,62 TL nakit fon girişi sağlandı...

Topkapı Sarayı girişi Haberi

Topkapı Sarayı girişi

Topkapı Sarayı’nda gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı gerçekleştirilen bölümlerin günümüze ve gelecek kuşaklara hayırlı olması dileğini ifade ederek, “Bu bölümlerin restorasyonunda emeği geçen tarihçisinden, sanatçısına kadar herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Topkapı Sarayı’nın binlerce yıllık kadim tarihimizin en şanlı dönemlerinden biri olan Osmanlı Cihan Devleti’ne dört yüzyıl boyunca yönetim merkezi olarak hizmet vermiş bir mekân olduğunu hatırlatarak, “Bizim için, milletimizin için herhangi bir tarihi eser olmanın ötesinde anlamlar ifade eden Topkapı Sarayı’nı, tabii ki çok iyi korumak durumundayız. Bu bizim için tarihi bir sorumluluktur, vecibedir. Gelecek nesillere bu eseri maddi ve manevi manaları ile sapasağlam teslim etmeliyiz” şeklinde konuştu.


İstanbul’un fethinin, bir çağın açılıp, bir çağın kapanışının ifadesi ve Topkapı Sarayı’nın da bu muazzam dönüm noktasının...