24 / 07 / 2024

topkapı serisi karo

topkapı serisi karo

Yurtbay Seramik, yüzlerce yıllık geçmişi olan saray motiflerini, geleneksel ile moderni, incelikle birleştiren çizgileriyle Topkapı Serisi’nde seramik karolara yansıtıyor.

Kalebodur'dan yeni Uptown serisi!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, Uptown serisini tanıttı. Kalebodur Uptown serisi sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor.

Çanakkale Seramik Crocodile serisi ile mekanlarda gerçekçi görünüm!

Her bir karo seramiğin modüler döşenmesi ile karoya yeni bir boyut getiren Crocodile serisi, mekanlara gerçekçi ve yaşayan bir görünüm kazandırıyor.

Yurtbay Seramik'ten Topkapı Serisi!

Yurtbay Seramik, yüzlerce yıllık geçmişi olan saray motiflerini, geleneksel ile moderni, incelikle birleştiren çizgileriyle Topkapı Serisi’nde seramik karolara yansıtıyor.

VitrA Matrix serisi ile mekanlara derinlik kazandırıyor!

VitrA PRO Technic karo koleksiyonunda yer alan Matrix serisi, mekanlara derinlik kazandırıyor. Dokunma hissi uyandıran 5 yüzey seçeneği ve 6 renk alternatif sunan yenilikçi Matrix serisi, hayal edilen kombinasyonları, özgürce tasarlama olanağı sağlıyor.

Villeroy&Boch’un Metallic Illusion serisi ferah alanlar için ideal!

Paslı görünüm, modern iç mimaride ve heykellerde sıkça kullanılıyor. Bu malzeme, tipik rengi ve yapısıyla eşsiz bir cazibeye sahip. Villeroy&Boch’un yeni porselen karo serisi Metallic Illusion, bu tasarım fikrinden ilham alınarak tasarlandı.

Vileroy&Boch’dan yeni ahşap görünümlü TUXEDO porselen karo serisi!

Vileroy&Boch’un yeni porselen karo zemin konsepti TUXEDO, “orijinalliğin yeniden keşfi” mottosuyla, lüks ahşaplardan esinlenen yeni ahşap görünümünü sunuyor. TUXEDO, otantik ahşap görünümünü, seramiğin avantajlarıyla sunmasıyla öne çıkıyor.

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Kalebodur Antique Wood serisi ahşabın doğal dokusunu yansıtıyor!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, ahşabın doğal görünüm ve dokusunu, Antique Wood serisinde mükemmel bir şekilde seramiğe yansıtıyor. Kalebodur Antique Wood serisi ahşabın doğal dokusunu sunuyor.

Villeroy Boch’un yeni karo serisi Venida'yı tanıttı!

Villeroy & Boch Karo tarafından geliştirilen yeni duvar ve de zemin serisi Venida’nın sahip olduğu gösterişli tasarımın arkasında yatan fikir işte bu şekilde ifade ediliyor.

Interface karo halı serisi Composure'u tanıttı!

Interface karo halı yeni geliştirdiği seri olan Composure ile ofislerde akustik sorununa kesin çözüm buldu. SONE adlı Interface patentli özel taban sayesinde mekanlarda ortam gürültüsünde 14 – 34 desibel arası azalma sağlanıyor.

Serra Seramik Baroque serisi ile özel mekanlara imza atıyor!

Özel karo tasarımlarıyla fark yaratan Serra Seramik’in pastel renkleri ve mermer görünümüyle dikkat çeken modeli Baroque, sadeliğin şıklığını gözler önüne seriyor. Serra Seramik Baroque serisi ile özel mekanlara imza atıyor.

Villeroy Boch Light Lusion karo ve Pure Stone banyo serisini tanıttı!

Villeroy&Boch, “Excellence Days” kampanyası ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Geçerli olacak kampanya ile Light Lusion karo seramik serisi ve Pure Stone banyo serisindeki seçili ürünlerde inanılmaz indirimler sizleri bekliyor...

topkapı serisi karo Haberi

topkapı serisi karo

Geçmişten günümüzün ihtiyaçlarına uzanan bir yolculuk… İlhamını saray çiçeklerinden alan çizgiler Topkapı’da hayat buluyor. Yurtbay Seramik,  yüzlerce yıllık geçmişi olan saray motiflerini, geleneksel ile moderni, incelikle birleştiren çizgileriyle Topkapı Serisi’nde seramik karolara yansıtıyor. 


Modern ve stilize formlarla, gri, bej, yeşil renklerinde hazırlanan seri, 20 x 20 ebatında, duvar ve zemin kullanımına uygun olarak satışa...