29 / 04 / 2024

topkapı Seyr-i İstanbul

topkapı Seyr-i İstanbul

Dairelerin 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da bulunuyor. Topkapı Seyr-i İstanbul Residence projesi toplam 500 adet bağımsız birim bulunuyor.

Seyr-i İstanbul Konutları nerede?

Kınaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek Seyr-i İstanbul 500 adet bağımsız birimden oluşuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Seyr-i İstanbul Konutları nerede?

Enkaza dönenen iki yıllık binayı o müteahhit yaptırmış

Deprem bölgesinde yıkılan binaların müteahhitleri bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Depremden önce fahiş fiyatlarla satılan rezidanslar, yeni binaların yıkılması çok tepki çekerken henüz 2 yıl önce yapılan Seyr-i İstanbul isimli iki bloklu site de çok konuşuldu.

Demir Seyr-i Alem projesi yolda! Yeni proje!

Demir İnşaat İsanbul Avrupa Yakası Kağıthane Seyrantepe'de yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. Seyr-i Alem isimli projesinde konutlar yer alacak...

Haluk Dursun: Topkapı Sarayı için sahil yolu kapatılmalı!

Topkapı Sarayı Müzesi’nde ortaya çıkan hasar görüntüleri tartışmaları da beraberinde getirdi. Fatih Köşkü’nün alt yapısında oluşan çatlaklar ve sarayın bahçe kısmında meydana gelen derin çukur, tarihi yapının geleceği için endişe yaratırken, Prof. Dr. Haluk Dursun, neler yapılması gerektiğini anlatt

Turan Durgunoğlu: Topkapı Sarayı için kapsamlı proje gerek!

İstanbul Gülhane Parkı’ndaki asırlık duvarın yıkılmasının ardından gözler Topkapı Sarayı'na çevrilmişti. Bilirkişi raporuyla tehlike tescillendi. Raporu hazırlayan heyette bulunan Prof. Dr. H.Turan Durgunoğlu, Habertürk'e konuştu

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi!

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi 320 bin liradan başlayarak değişiyor. Karaca Yapı'nın projesi Seyr-i Deniz Evleri Yalıncak'ta teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleştiriliyor...

Topkapı Kaleiçi Parkı yenilendi!

Topkapı Mahallesi Bican Bağcıoğlu Yokuşu Kaleiçi mevkiinde yer alan ve kullanım değerini yitirmiş durumdaki park, Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenilenerek, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Topkapı Kaleiçi Parkı yenileniyor!

Topkapı Mahallesi Bican Bağcıoğlu Yokuşu Kaleiçi mevkiinde yer alan kullanım değerini yitirmiş mevcut park bölge halkından gelen yoğun talep ve şikayetler doğrultusunda yeniden düzenlenmek üzere proje programına alındı

Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

350 adet konut ve 150 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Cevizlibağ metrobüs durağına yakın yerde yer alıyor. Peki Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

Seyr-i İstanbul Topkapı ulaşım!

Satışlarına Şubat ayında başlanacağı projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Seyr-i İstanbul Topkapı ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul' un Avrupa yakasında Cevizlibağ bölgesinde yer alıyor.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul Konutları!

Toplam 500 adet bağımsız birimin yer aldığı projede daireler 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul Konutları İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da yükseliyor.

Seyr-i İstanbul Topkapı ne zaman başlıyor?

Kınaş İnşaat''ın Topkapı'da inşa edeceği Seyr-i İstanbul Evleri projesi Şubat 2016 yılında başlıyor. Seyr-i İstanbul Topkapı projesinde 354 adet konut, 48 ofis ve 48 mağaza olacak...

Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 352 231 18 18 olarak belirlendi.

Seyr-i İstanbul Evleri Topkapı satış ofisi!

Seyr-i İstanbul Evleri Topkapı satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Seyr-i İstanbul Evleri Topkapı projesinde 354 daire, 48 ofis ve 48 mağaza olacak...

topkapı Seyr-i İstanbul Haberi

topkapı Seyr-i İstanbul

Daire satışlarına Şubat ayında olması belirlenen Seyr-i İstanbul proje İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ bölgesinde yer alıyor.


Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projede toplam 350 adet konut ve 150 adet bağımsız birim yer alıyor. 


Topkapı Seyr-i İstanbul Residence projesi konum bilgisine göre Topkapı'da,  Zeytinburnu - Cevizlibağ metrobüs durağına yakın bir bölgede yükselecek.


Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede birçok sosyal yaşam seçenekleri sunuluyor.


Telefon: 0 352 231 18 18 

Web: kinas.com.tr

Tülay...